Paltkoma, framtiden och norska slapptaskar


Har precis varit på Julbord och lider för tillfället av paltkoma, har funderat lite.

Ett bra sätt att peppa sig själv när det känns tungt och jobbigt är att se in i framtiden. Kan känns lite läskigt ibland jag vet eftersom man är trygg i allt som varit. Förändringar kräver lite planering och omtanke. Det är som nyårsafton, det känns alltid lite sorligt när ett så bra år nu är slut, brukar det gå i mitt huvud. Men jag har tänkt samma sak i flera år nu så nästa år lär ju bli lika bra som det som har varit trots att vissa år klart är kämpigare än andra. vilket detta året har vart för mig, men det har även varit en av dem bästa, och mest spännande.

Det jag försöker komma fram till är att när allt känns kallt, mörkt och lite tungt hjälper det att se framåt, hitta på roliga nya saker att göra. Kanske ska jag flytta ihop med Ida? Jag funderar på att åka till kanarieöarna i feb för det är så sjukt billigt. Det kan vara skönare att tänka framåt än bakåt, mer spännande om inte annat och roligare. Umgås alltid med människor du tycker om och skit i dem du inte gillar eller får dig att känna dig osäker. Onödigt att lägga energi på det. Onödigt att må dåligt när man kan må bra!

Gårdagens Utekväll

Å igår va jag och Mikaela på en inflyttningsfest i Frölunda där hissen inte fungerade och vi fick vandra nio våningar i trapporna, men då förbrände vi i allafall kvällens intagna alkohol-kalorier. Senare vart det Nivå där vi blev uppraggade av några cp-norrmän som skröt om sina pengar... att dem hade shoppat för 25.000 :- idag och att deras kompis va så rik att han kunde köpa hela nivå. ÅÅÅ, vad inte impade vi blev. Så TÖNTIGT! Det värsta va att dem gav sig inte heller så vi blev tvugna att spenderade kvällen med att undvika äcklen. 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Haha! Han sa att de tillsammans hade en halvmiljon norska kronor det har du missat. som om det skulle få oss att falla haha! sjuk norre va det!

2008-12-14 @ 21:43:56
Postat av: Helen

Ja, för de första är vi Hovås så inget me pengar impar på oss, kanske på nån fjortis någonstans men det va bland det värsta och sämsta jag hört. Nästan värre än killen som skulle impa me sin falska rolex :P

2008-12-15 @ 14:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0