Vill Resa Bort!!

Sitter och tittar på massa sista minuten resor men dem kostar typ mer än vad det gör om man bokar en vanlig resa. Vill så sjukt gärna bara åka bort och sola och bada.!!

God morgon

God morgon! Shit jag vaknde inte förrän nu, det händer typ aldrig att jag sover såhär länge. men jag är ändå jätte trött. Nu måste jag allt fixa iordning mig fö jag ska fika i stan men några kompisar och träffa en av deras vänner ifrån aussiland. Får öva upp min engelska på väg in mot stan.

Bye bye

En snutt ur Baksmällan


Myskväll

Nu blev det en riktig myskväll för hela slanten efter middagen hos Andrea vilken var hysteriskt rolig! hahah. Jag och Lollo kollar film och käkar lite popcorn :) Imorgon ska jag vara seriösa Helen. söka jobba och skicka CV till företag och olika rekryteringsföretag tänkte jag. Hoppas på att få världens bästa roligaste jobb. så det ska bli lite spännande :)

Haha jag ser visst väldigt bitchig ut på bilden. Men det kanse är mitt sanna jag!

 

Onsadag

Tjoho!

Det blev så att vi gick på bio igår. Jag Joel och några av hans vänner. Det första som händer när vi kommer in och bestämmer oss för att fika är jag ser mitt ex med damsällskap framför mig i kön. jag har nog inte sett honom sen i februari eller något. Så det va ju trevligt att se att han lever men det kändes mysko att sitta på samma ställe och fika med Joel när Kalle var där? det var som om att mitt gamla liv kom in i mitt nya. Låter rörigt kanske?

Vi såg iallafall på filmen baksmällan som var den roligaste film jag sett på länge. Kan starkt rekomdendera att se den. Den får 5 toasters av 5 möjliga!

Snart bär det av på tjejmiddag till Andrea, min före detta granne. Hela granngänget ska dit hörde jag :)

men vi hörs senare! Kram

-------------------------------------------------------------------------------
Baksmällan: fem toasters av  fem möjliga!
(kolla in bebisen!)

Fjällbacka

               

Ny design

som ni kanske ser försöker jag göra en ny design på min blogg. Det går sakta men säkert framåt. Är inte klar än men jag ska försöka få till det ;) det tråkiga är bara att jag inte har något bra bildredigeringsprogramm längre. kan inte ens få svartvita bilder längre. Illa. Ska tänka ut något =)

Tisadg

Herre gud! Är förvånad över mig själv, att jag kunde sega till mig så mycket att jag inte ens uppdaterar bloggen är något som jag inte räknat med, för jag tycker  att det är väldigt roligt att pilla med den.

Just nu är jag sjukt trött. stenhuggarn är tillbaka och hugger sten utanför mitt fönster kl 7-8 nu igen. Nästa gång tar jag med spaden och smäller till honom, det konstiga är att han har inte sågat i sten sen han väckte mig och så är det varje dag!
lite halv tråkigt väder idag. Tror på en bio :)

Kram

näe..

Känner inte för att jobba idag!

Favorit i repris


Min morgon

Idag är det biodags, har vart nyfiken på the propsal ett tag med Sandra Bullock. Gud i morse när jag vaknade hade lillasyster låste larmet i frid och föjd och gått hemifrån. Så när jag halvaken går ner för trappan kommer ett öronbedövande tjut och jag blir helt lamsalgen och fattar först inte vad det ä som har hänt! Efter en kort stund (som kändes lång) förstod jag att det var huslarmet och rusar runt för attförsöka stänga av larmet. När det val är av så sätter jag mig på en stol i köket och hela jag verkligen darrar. shit vad jag blev rädd. Detta är typ 14 gången lollo låser in mig och sätter på larmet.

Nu är det dags att klä på sig. Hej

Tips

Å ni måste kolla denna sidan, helt förtjust. Bluebox.se dem har massa mysiga små fina presenter och andra roliga saker att kolla in. Blev förtjust i deras kakformar!


Nej inte nu igen

Åååå... snart går jag ut och stryper dem!  Dem j**la stenläggarna är tillbaka och lägger sten på grannens garade uppfart och eftersom det är så varmt ute går det inte att sova med stängt fönster. Halv 8 på min lediga dag blir jag väckt av stenläggarna och det låter som dem kastar sten precis utanför mitt fönster, och dem har massaor av bullrande maskiner som går igång. Jag vill ju bara sooova!!


Fjällis imorgon igen

Ja det blir mer bohuslän i veckan. Här i Göteborg är det ju för varmt för att vara! Så såg jag att det skull bli 15 grader o regn på söndag så man får ta och passa på. Tur att man har en bil att köra i också för att åka buss i denna värmen så långt är ingen höjdare, tror det tar tre timmar från centralen till fjällbacka. Och en timma och 30 minuter med bil.Tänkta steka tills på fredag o kanske köra en utgång, vi får se hur det blir. snart kommer iallafall Joel förbi och vi ska till Amundön och mysa med en picnic.

Men nu ska jag göra lite middag,  på menyn står det: Brynt lax med dillkokad färskpotatis, en sommarsallad och en kall sval gräddfilssås bestående av färsk dill och sommriga kryddor!

Mumms!

kram

RSS 2.0