Förlåt förlåt...

Vädret har vart så fint och jag har inte jobbat så mycket på sistonne därför har jag inte vart hemma och bloggat. Tror även att jag har drabbats av lite blogg torka. Tänker att ingenting jag gör eller tänker är så värst intressant att någon annan skulle vilja veta det. Kan nämna att jag har vart i Fjällbacka två gånger i förra veckan, vilket var ljuvligt,  och firat Mikaelas födelsedag men middag och ett besök på Nivå i min nya fina skor. Jag oc h Joel har även hunnit att bli ett halvår tillsammans nu, och det känns så himla rätt :)

Oj, nu när jag skrev det hä har det ju faktiskt hänt lite. Grejen är den också att jag måste lämna tillbaka min laptop, det är ju en låne dator från IT-Universitetet ( ja man får en laptop där ) så nu när jag är klar måste den tillbaka. skulle lämna tillbaka den idag så jag åkte hela vägen till Lindholmen för att uppptäcka att det inte var någon där. Nähä? Va gör jag då om ingen är där? Hmm...

Snart ska jag iväg till jobbet och köra en stängning. Det är värt att börja och jobba sent i detta härliga väder!

Sola på nu, Kram

tisdag

Hej Hej Allihopa! Ser ni vilket underbart väder det är ute?! Det ska vara så här fint hela veckan ut iallafall. Gör gött! Dessutom jabbar jag bara två gånger till denna veckan så jag har gott om tid att hitta på saker ute =) Snart ska jag iväg och hämta upp Mikaela. och så ska vi hämta upp Ida och åka upp till bohuslän och bada! ska bli sååå mysigt för det var ju ett år sedan sist.

Mikaela räknade ut igår att vi kommer ses varje dag denna veckan och hon funderade över om att vi i slutet skulle bli så trötta på varnandra att vi börjar bråka som syson. Men det tror jag nog inte, ja tror nog vi hade undvikit varandra istället. 

Det som är så bra med denna vecka är att det är lönevecka, et är varmt och en massa roliga saker händer som jag ska berätta om, men inte jut nu för nu ska jag skynda mig vidare, Mikaela blir såå putt när jag alltid är sen. 

Kram 

Lite bilder från midsommar

               

090621

Hej allihopa!
Hoppas er midsommar vart bra för det vart verkligen min. Jag hade lite folk här och vi åt midsommarmiddag och sjöng snapsvisor, sen kom det förbi några till och det blev några felr än vad jag hade tänkt men vi dansade och hade kul hela natten och typ halva morgonen, resten var inte så kul för då fick jag och Joel, Sara och Viktor som sov över här städa lite. Lollo (lillasyster) hjälpte också till lite, men inte så mycket, hon skylde på att det var min fest och hon bara var gäst, jag som hjälpte henne när hon fyllde 20. Men det är väll något som är typiskt småsyskon.

Just nu är jag hemma och känner mig sällskapssjuk, Joel gick just men Lollo kommer väll hem ifrån jobbet snart kan jag tänka mig.

Förlåt att jag stavar så dåligt, vet att det är jobbigt att läsa. Grejen är den barar att jag är lite dyslektisk och jag märker inte när jag skriver fel. Men ibland läser jag inte igenom det jag skrivit, oftast blir det så när jag har lite bråttom, men jag ska försöka skärpa mig och titta igenom vad jag har skrivit!

Trevlig slappe söndag!


Glömde ju det viktigaste...

Glömde ju säga att jag klarade E-handels tentan jag kämpade så mkycket med då jag hade inlämning av kandidatarbetet! Det lönar sig så att vara ambitiös! Känner mig som världens lyckligaste person !åååå jag är så duktig :D

Hemma ifrån jobbet

Nu är jag hemma ifrån en helt hysterisk dag på ICA alla ska ska ha mat till midsommar. Jag stängde butiken idag och såg att butiksavstämmningen visade mer än dubbelt så mycket pengar som vi brukar få in en torsdag. Då kan man säga att vi har kämpat!
Snart kommer min älsklings Joel förbi och ska sova över här. han ska hjälpa mig att handla potatis och baka tårta till midsommarafton imorgon. han får gärna skrubba potatisen också och rensa stoppet jag och syrran lyckats få i vasken :) Vad skulle man göra utan en Joel ibland? Haha...

Nä nu ska jag nog sova, börjar bli lite trött för jag kunde inte sova inatt :(

Pöss o kram!

090618

Igår fungerade inte att lägga upp inlägg i min blogg. *jobbigt, skrev om samma inlägg typ tre gånger och försökte men det gick inte?! Nu vill den inte lägga ut bilder heller, ork!

Igår var det iallafall Mikaelas födelsedag vilket vi firade gemon att några vänner lunchade i stan och fikade. Vilket var mycket trevligt! Åt en väldigt god Hallonpaj på cafe Vanilj.



Resten av dagen ägnade jag åt att övningsköra runt i den nya bilen, det är lite klurigt att få in rätt växel eftersom den är annorlunda emot den förra, men jag börjar få in det nu. Pappa sa innan att min lilla Golf hade blivit såld. Det gick fort! Det var en man som bröt lite på något språk som köpt bilen. Jag tor att bilden kommer få det bra, personen som köpte den lär ju snygga upp bilden, pimpa den och byta fälgar. Hoppas jag ser den i stan någon gång. Sen kommer den nog få racea lite mer än naär jag körde den. Fast ibland kunde inte jag heller låta bli att racea med golfen.

Igår fixade jag så att man kan använda iPoden i bilen. Vi har en USB port i bilen och kan koppla in iPode dirr, coolt. Så nu kör jag omkring i en jätte USB! Haha kram

Barcelona

Barcelona var en helt underbars och rolig stad! Jag har haft jättekul verkligen, och det har vart så mysigt att vara där med Joel. Nu är jag dock hemma och tillbaka till verkligeheten igen. Men jag har det bra här också, idag måste jag brovköra vår nya bil som vi fick samma dag som jag åkte. Åka lite båt och annat som mangör nu på sommaren. Men om ni ska åka på en stadssemester rekomenderar jag verkligen Barcelona, finns massor att titta på , shoppa, god mat och så kan man ta en sväng till havet och bada när det blir för varmt! Hur härligt som helst!

Imorgon Barcelona!

Å det var ett halvårsedan jag reste till Afrika, och ändå kommer jag inte ihåg vad jag ska ta med mig typ. Nu på morgonen ringde mammas frisör hem till mig och undrade var mamma var någonstans, för hon var inte hos frisöern iallafall. Jag ringde mamma och så var hon ute på promenad på Järkholmen så jag åkte oc hämtade upp henne, släppte av henne hos frisören och när jag ändå var där frågade jag om dem hade tid att vaxa mina ben.
-Ja, men i så fall nu, sa dem då.

Knappt förberedd gick jag in och lade mig i en tandläkarliknande stol fast utan byxor på mig. Sedan kände jag varmt vax på mitt ben....
-hmm...hur farligt kan det va? tänkte jag.

Sedan röck hon bort håret, och det första rycket var värst. jag ville vaxa bikinilinjen också. Men det tyckte hon på skönhetssalongen var onödigt. (undra om hon ville bespara mig smärtan)

Så nu ska jag packa. Vart är mitt pass? Min bikini? vilka sor och klänningar ska med? ska jag ta med n handuk eller sno med en ifrån hotellet och ha den på stranden?

Haha har en del att tänka på innan jag börjar jobba iallfall! kram

Examensfesten!

Här är vi allihopa! Lite suddig bild dock, och här är kläderna som jag tillslut hade på mig.









Klassen!


Sjukt mkt att göra!

Jag som trodde att det skulle bli lungt när skolan slutade, men så blrv det inte. jag har vart ledig i fyra dagar hittills, och då har jag hunnit med en heldag på stan, min examnesfest, tre heldagar på jobbet, en middag med två tjejkompisar i Johanne berg och en examensmiddag hemma med familjen, pojkvännen och några vänner.

Idag ska jag städa ur min bil för imorgon blir den såld. Det är också bara en dag kvar till Barcelona och jag har inte hunnit förbereda någonting. jag jobbar även imorgon också. Men jag måste hinna =) Roligare att hinna med en resa till Barca än att hinna läsa ett visst antal sidor till en tenta iallafall!

Kram på er och förlåt att jag inte uppdaterat jag har faktiskt dåligt samvete!


Examensfest ikväll!

Men vad ska jag ha på mig?! Ska på resturang med klassen, alltså ett gäng IT-nerds..va har dem på sig? skjorta eller t-shirt. Senare ska jag ut så kan man var amer uppklädd då? skulle hämta min svarta klännning hos Joel men självklart glömde jag den. vilken ska jag ha??








Är det någon där? är det någon somläser min blogg?

Haha Kram på er!

Hej Sommar!

Nu är den här för min del, sommaren längtar så tills det blir juli och semester för min del. Joppas det blir en lika go sommar som förra året!






Wohoo..

Imorgon är det min första plugg och jobb fria dag på fyra veckor!! Jag ska på stan med Mikaela sen på kvällen blir det avslutningsmiddag med klassen och sen utgång. sk abli så sjukt härligt med ledighet och sjukt kul med utgång. för jag har inte hunnit med det på en månad minst. Men nu är jag i form igen känner jag.
Frågan är bara vad har man på sig?? Kram

Högsta betyd på Kandidatuppsaten!

Jag är så grym och toppar tre år på IT universitetet med att sätta högsta betyd på Kandidatuppsatsen!!!


Så här glad känner jag mig då, trotts attd et är en gammal bild! Men skit i det! Jag är så lycklig!!!!!


Detta lyssnar jag på just nu

Denna för att jag vill att det ska ha gått bra på både tantan och för kandidatuppsatsen:


Onsdag

Idag har jag vart i skolan en kortis och förberett opponeringen vi ska ha imorgon. Vi som ska opponera på varndra fuskade lite idag med en smyg-opponering för att se vad vi tyckte om varandras uppsatser. Snejk. Snart ska jag iväg på en student, ska bli roligt! älskar student alla är så glada, och det smittar verkligen av sig.

Tänkte lägga ut lite bilder ifrån helgen. Den var ju så fin, och Lollos födelsedagsfest blev grym!

Kram

Här är jag idag...


Hovåsbadet

Hej alla morgonpigga!

Nu ska jag och mikaela bege oss tll hovåsbadet, ser lite molnigt ut nu men hoppas att det blir sol. Jag måste ju passa på att njuta lite av solen. så får jag plugga i eftermiddag. Förstår ni attd et är det sista pluggandet jag kommer göra, idag och imorgon?! Hur underbart som helst!
Sen är det hur skönt som helst att få ha privilegiet att få bo nära havet! en kvart så kan man doppa tårna i det blå. Det finns inget bättre ställe att bo på under sommaren, här finna allt, bad, mitt hua och allt jag behöver och massa toaleter. haha. Okej det kanske skulle vara båten då. för då behöver man ju knappt gå för att få tån i havet. Då sitter jag u redan i sjön. Nä nu måste jag dra mig. Mikaela kommer ringa inom 5 min och undra vart jag är någonstans :)

Kram på er=)

GÖÖTTTT =)

Nu har jag skrivit den sista tentan för denna terminen så göttt känns det!
Jag har gört en kandidatuppsattsfärdig och en tenta nu! nu är det bara opponeringen kvar på torsdag sen är det lov!
Det känns så grymt gött i mig nu.
Joel var och jobbade på mitt jobb innan. jag blev jätte förvånad! Jag ba, men det är ju mit jobb. Det är ju jag som jobbar där inte du? så hade han tydligen vart där och lagat vår diskmaskin i charken. så idag jobbar vi båda på mitt jobb (ska dit om en stund) Sen lunchade han med mig och vi käkade thai. mumms.

Gött väder e det också!

Kram

RSS 2.0