Family Guy igen

Haha, måste bara lägga ut detta sjuka klipp...

Måste också berätta om min underbara morgon jag hade i Söndags. Helt grym var den. Jag vaknade 11 hemma hos Joel. Eftersom jag visste att jag skulle vara lite trött efter lördagens utgång hade jag förberett med att köpa hem en påse kanelgifflar och cola. Så jag tror jag låg i sängen ihopkrupen i massa täckt och uppriggad av en massa kuddar och såg på Family guy avsnitt, åt jätte goda kanelgiffler och drack kall cola... tills jag gick upp och åt frukost med Joel vid halv 1 ;) Helt underbart!


I <3 Family Guy!!


Designer kläder

Hej och God Morgon.

Haha titta vad fina hundkläder jag hittade idag när jag var ute och kollade Internet. Någon som vill klä sin hund i dessa? Jag tordde hundar vara varma nog i sig eftersom dem har päls.

           

seeg

Nu sitter jag på jobbet och har blivit så seg.

Julia undrade ikväll om vi ska fortsätta tradidtionen med att se på bonde söker fru. Det är så roligt för dem är ju så töntiga. Haha.

Det gick bra på banken igår också jag fick hämtat ut lite pengar som jag hoppas ska räcka till nästa vecka. Dem hade spärrat mitt kort för säkerhetsskull sa dem och jag tror dem var medvetna om att ingenting hänt mitt kort, eller att jag har vart utsatt för något och det känns ju bra. Spinningen gick också bra igår. Det var inte alls så jobbigt som jag hade föreställt mig. I och försig fuskade jag när man var tvungen att skriva in sin maxpuls, jag skrev att jag var 29 så jag automatiskt fick lägre puls och behövde inte ta i så mycket....Eller snarare det stog att jag trampade max hela tiden..vilket alla kunde se. Haha, nästa gång ska jag INTE fuska.

Kram


Stödj ett par bröst!

I söndags var jag med och stödde ett par bröst. Jag har köpt försvaretshudsalva i rosa, för att stödja rosa bandet. Finns inget bättre mot torra läppar än försvarets, men det smakar inte gott!


Svenska hollywoodfruar del 2...


Så här känner du igen skimmarna...

Igår fick jag ett otrevligt samtal ifrån min bank som sa att mitt kort hade blivit kopierat!!! Jag har gått igenom alla min transkationer men ingen har tagit någonting och tur är väll det. Men det känns faktiskt ganska läskigt. Mitt kort är spärrat nu och idag var jag tvungen att gå tidigare ifrån jobbet eftersom banken alltid bara har öppet till tre?!

Men hur vet man att det är en säker bankomat man använder? här är lite att tänka på om du ta ut pengar i kort automat.Denna bankomat är en falsk bankomat. Ni ser den vit "skärmen" som finns under texten Bankomat, det är någon som har satt dit den, och placerat en liten kamera vid skärmen, även knappsatsen där du trycker in din kod är falsk och det sitter en digital kortläsare där du stoppar in ditt bankkort.  Eller hur, det är inte lätt att se någon skillnad!Så här ser det ut i bedragarnas kameror. Dem sitter ofta i en bil lite längre bort och får dessa kamerabilder digitalt samtidigt som dem får ditt kort nummer via kortläsaren digtalt. Så håll alltid för med handen när du trycker in din kod.
Såhär ser den lilla kortläsaren ut. Det är jättesvårt att se om det verkligen är en kortläsare där eller om bankomaten ska se ut så, eller hur? Jag tror jag hädan efter alltid ska börja vicka på den där kortläsaren och känna om den sitter lite löst innan jag stoppar in mitt bankomatkort.Här är en bild på en "riktig" Bankomat. DEn haär har sin ursprungliga knappsatts.

Jag hoppas jag kan rädda någon där ute ivärlden ifrån att få sitt kontokort kopierat.

Kram


Nervös

Å... nu på jobbet håller jag i en marknadsundersökning och det är jag som har ansvaret för alla potentiella företag och företagskontakterna. Vi har (jag) skickat ut ett formulär, man frågar kunden ett anatal frågor för att se lite vart dem står, har för olika mjukvarulösningar osv. Kan ju inte beskriva exakt vad jag gör, det är lite hemligt ;)

Det är iallafall mitt ansvar att få in alla svar och ha kontakten, om jag gör fel eller misslyckas kommer projektet jag är med i att misslyckas... Men jag är så sjukt grym så det kommer gå sjukt bra!

Å så ska jag på mitt första spinningpass idag, har alltid vart lite skeptisk mot spinning eftersom alla säger att det är så jobbigt. Men jag har knappt hört någon säga att det är kul. Men efter som det är min första gång börjar jag försiktigt med att gå på spinning PULS dåklart ;)

En hollywood fruar 2 kommer upp på bloggen senare i eftermiddag. Haha dem är sjå sjukt bra.

Kram


Hollywood fruarna


Mys

Ikväll ska jag till Julia och titta på Bonde söker fru, en liten tradition vi har. Haha det ska bli rolligt eftersom jag inte har träffat henne sedan Emilia fyllde år. Jag hoppas på att hon är lika kaksugen som jag så vi kan gå och köpa lite kakor. Det hade vart pricken över i:et en dag som denna.

Just nu är jag hos Joel i Masthugget, så jag behöver inte åka så långt :) Men nu ska jag starx gå. ha det bra

Att kopiera själv eller inte, det är frågan

Jaha, fick just ett häfte här på jobbet som dem vill att jag ska kopiera och jag har sett kopiatorn. Det är en sånhär stor jätte sak stor som en byrå som står på golvet med minst 20 knappar på. Hur ska jag göra? Jag tänkte gå in i kopieringsrummet ta en titt på den och fundera ut hur man ska göra själv. Men tänk om jag gör sönder den, en sådan stor kopiator är nog inte billig. 
Aja jag ska nog gå och titta lite på den nu iallfall... 

God Morgon

Denna morgonen startade mycket bättre än den jag hade igår. Igår upptäckte jag att vi inte hade någon frukost hemma så jag tänkte att jag skulle ta en tidigare buss, köpa frukost på vägen och äta den på jobbet. Jag kollade upp vilken buss som gick snabbast, 89:an till Frölunda Torg och sedan 99:an till Lindholmen.

Jag hoppasde av bussen och såg att där borta står min till Lindohlmen. Buss 50, ja det var ju helt självklart att det var den bussen som gick till Lindholmen i mitt huvud, trots att det stod: 50 Kallebäck (via brunnsparken) . Jag tänkte: -Ja, bussen går väll till Brunnsparken efter den svängt förbi Lindholmen och hoppade på den i godan ro.

Sen när jag var vid Majorna kom jag på att jag borde ju vara på andra sidan älven vid det här lagret och inte vid Majorna. Jag kom till Järntoget, fick springa till Älvsnabben och ta den över Älven, snabbt köpa mig en fralla och jag hann faktiskt till mitt första möte som va kl 9 igår morse.

Idag har jag morgonen gått precis som den ska förutom att jag glömde lunchen hemma, som jag åkte till affären för att köpa igår.... alltid är det något.

Just det...

Jag satt och letade efter olika kredithanteringssystem här på jobbet, och hittade ett företag i Turkiet som hade en intressant lösning. Företaget heter SIGMA Business Solutions, och det är ett helt annat Sigma än det jag sitter och jobbar på. Dem anställda här visste tydligen inte heller om att det fanns ett sådant företag. Jag sitter här på Sigma solutions AB så det är ju inte jättestor skillnad på namnen.


Tisdag.

Hej hej!!

Nu sitter jag på Sigma och jobbar igen. Jag trivs här nu det är faktiskt roligt att vara här, det tråkiga är att tiden går så fort och jag vill verkligen inte tillbaka till ICA sen. Nu när jag har fått smaka på det här vill jag ju inte tillbaka till ICA och börja om från början igen.

Ringde till Lollo vid lunch igår för jag ville att hon skulle göra ett ärende åt mig. Då ligger hon och sover, och jag hade redan jobbat i 4 timmar. Sen ringde hon mig vid halv 4 på eftermiddagen och hade fortfarande inte gått upp. Så ringde jag henne vid lunch idag igen, och väcker henne igen, så jag frågade varför hon sover så länge idag igen. Då svarade hon för att jag inte har fått sova ut på länge. Men hon låg ju i sängen hela min arbetsdag igår. Jobbigt, verkligen.

Idag efter jobbet sk ajag åka till en pälsaffär i stan. Jag vill jätte gärna ha en pälskrage, hittade en jättefin i räv när jag var i Sthlm men den kostade 3500:- jag hade nog köpt den om det inte var för att det hängde ner små "indiantoffsar" från kragern. Så nu ska jag kolla om jag hittar något liknande i Göteborg. Har funderat lite över det där med äkta päls, men det är väldigt fint och skönt.

Vad tycker ni om päls, ska man ha riktig eller fake??  = 


Tjejmiddag ikväll

Å jag har längtat hela veckan och det sk abli så roligt med en tjejmiddag ikväll. Det kommer bjudas på en exklusiv Meny bestående av korvstroganoff som huvudrätt och hallonpaj och glass till efterrätt. Haha... okej nu är det så att vi är många som räkar gilla just korvstroganogff så det är därför vi kör det osm meny.

Sedan blir det utgån men jag vet inte riktigt var vingarna bär ikväll... Det får vi se.

Sjukt kul kommer det att bli iallafall :)

Kram

Här är en bild ifrån en av dem mest lyckade tjejkvällar jag har vart på. Hoppas det blir en lika bra idag :)


Förlåt för dålig uppdatering

Det var mycket lättare att få tid att blogga innan jag började jobba.. hmm...

Just nu är jag på Sigma och jobbar, börjar trivas här nu men det är fortfarande nya namn varje dag och då har jag ändå varit här i fem dagar.
Jag känner mig inte lika vilsen här som när jag första dagen på högskolan i Halmstad satte mig i fel klass och började lysnna på föreläsningarna. Haha.

Igår köpte jag mig ett träningshjul, ni vet ett sådant där som Klara har. Jag och Emilia var hos Klara i förra veckan och testade hjulet i typ 5 min var. Vi ringde varandra dagen efteråt och båda hade träningsverk i armar, magen och rygg. Då tänkte jag att träningshjulet är nog mycket effektivt och igår köpte jag ett eget. Emilia sa att hon också skulle göra detta, och vi som har tyckt att Klara är så rolig med sitt träningshjul.
Nä nu har jag en krevspecifikation att läsa igenom innan jag åker iväg och kör en stängning på ICA.

Kram!

RSS 2.0