Jobbar

Just nu sitter jag vid mitt lilla skrivbord här på Lindholmen och tittar ut genom fönstret. Har precis varit på lunch och försökt lära känna lite folk i matsalen.
Jag kännde när jag gick och handlade mat hur stolt jag är över mitt passerkort som hänger där runt halsen, med stor bokstäver där det står Sigma på. Nu är det p riktigt, jag är ingen student som går omkring här längre utan nu jobbar jag åt ett företag här. Låter kanske töntigt att vara stolt över ett passerkort, men det är jag verkligen :)

Något som är grymt störande är att mellanslagsknappen jag har här på datorn inte vill fungera om man inte misshandlar den varje gång man ska trycka på den. Sjukt störande.  Haha.

Nu vågar ja inte blogga mer om någon skulle komma på mig, fast det är lunch...

Äntligen

För en vecka sedan bokade jag bio biljetter till Flickan som lekte med elden. Vip biljetterna. Jag ville se filmen i förra veckan men det fanns inga platser kvar om man ville sitta brevid varandra, så idag ska jag äntligen få se filmen. Jag har läst böckerna som va bland dem bästa jag har läst! Men filmen börjar inte förrän halv tio ikväll.

Hoppas jag inte blir alltför trött imonrgon för då kommer jag ha en superdag. Jag berättade för er om mötet jag hade i måndags och imorgon börjar jag jobba med ett sex veckor långt projekt på Sigma. Så imorgon är min första riktiga jobbdag där, jobbar till 4 sen blrar jag jobba 5 på ICA. Jobbar stängning då så det blir verkligen en superdag.

Är lite nervös för imorgon. Vart sätter man sig på fika rasten? Vem ska jag gå ut och äta lunch med? Kommer jag klarar av mina arbetsuppgifter? Klart jag ska, och kan jag dem inte så ska jag lära mig dem!!

Några tankar bara... kram

hmm?

Nä nu har jag vart taxi hela dagen, missat lunchen, (bara hunnit äta frukost) och när blir det min tur att ha en skön söndag?


Söndag

God Morgon.

Nu börjar jag bli nervös på riktigt inför mötet på Sigma imorgon. Ska bli spännande att få hör lite om vad det är jag ska göra, men det känns ändå nervöst. Det ska bli kul, spännande, läskigt, a jag känner ungefär som innan man ska skriva c-uppsatsen för dem som har gjort det eller projektarbetet i gymnasiet. Men båda uppsatserna gick ju grymt bra så då borde det gå bra nu också, eller?

Idag ska jag iväg och kolla på dator, tror att det kan vara skönt att ha en egen i jobbet. Sen har jag lovat att hämta min mamma o pappa på Tjörn, sjukt snällt. Egentligen orkar jag inte men men.

Vad har man för skor på kontor?

Bio med Mikaela

Nu ska jag snart ta bilen och åka och plocka upp mikaela för att sedan gå på bio :) Det roliga är att vi bestämmde att vi skulle fika på Cafeet på Bergakungen och jag fick idag reda på att Joel också skulle gå och käka där med sina kompisar och att dem sedan också ska ta nio bion. Haha. Aja vi kommer i alla fall få se den bästa filmen. romantisk komed vs action... = romantisk akomedi såklart :)

Här är jag nu



Lårsmycke?

Har hittat denna bild på ett lårsmycke som det just nu diskuteras mycket kring i många av dem större bloggarna. Många verkar tycka att det är snyggt men själv så vet jag inte riktigt. Vad tycker ni?




(bilden är från bloggen dollyblond)

Hemma från stan

Nu har jag gjort stan med Lollo, vi hittade en del endå. Varsin blå klänning till bröloppet ett halsband, strumpbyxor osv...

Måste bara lägga ut denna låt, den är grym och den fastnar på huvudet väldigt lätt.


Fredag

Hej
Jag har inte vart ute på Internet nu på två dagar nu av olika anledningar, och jag känner mig verkligen helt lost och som om jag har missat hur mycket som helst. Helt sjukt.
Snart ska jag bnörja vandra ner från Masthugget och möta Lollo i stan. Vi ska på bröllop till vår kusin nästa lördag och måste ju därmed ha något snyggt på oss.
Jag vart helt förvånad igår då jag gick in i den fösta affären av dem alla och såg att där hängde en jätte fin klänning. Till Malins bröllop va det jätte svårt att hitta något. Bröllop är ju inget man går på varje dag precis.

Nu ska jag göra mig iordning. Hörs

God Morgon!

Gud va grått det är ute idag. segt. Idag ska jag ta det lungt, duscha och göra mig i ordning. Sen ska jag ringa en kille som heter Jörgen sompappa tipsade mig om och hoppas på att jag får snacka jobb med honom. wiiii :) Återkommer senare med om vad för slags jobb det är och hur det gick.

I eftermiddag ska jag träffa Mikaela i stan, vi ska leta efter ett par stövlar till henne bland annat. Dessutom måste jag nu åter igen leta efter bröllopskläder till min kusin Anders bröllop. kom ihåg hur jobiigt och hur lång tid et tog att hitta något bra till Malins bröllop. Men de ska nog gå :)

Kram


Rödhårig igen

Här är en bild på mig nu, som rödhårig igen. Inte världens bästa bild men så ni får se hur det blev iallafall :)


God morgon/förmiddag?

Idag har jag inte riktigt bestämmt mig för vad jag ska hitta på. men jag har hittat runt 5 jobb bara idag som jag ska söka tänkte jag :D Det är lite spännande tycker jag, och det känns positivt trotts att arbetslösheten inte vart så hög på länge men ju fler man söker desto större är chansen att få jobb. På 100 nej lär det ju komma ett ja, eller iallafall närmare ett ja.

Helgen har vart jätte bra. I fredags var jag på hotell Rubinen med Emilia och Klara, för att sedan ta oss till rose and crown  bara för att drinka och ha det roligt. Lördagen bestod av att jag blev rödhårig, sedan kom min Joel och mötte mig i stan för att vi skulle luncha.

Igår var däemot en jobbig dag. Haha. Vi blev bjudna till Joels mormor för en riktigsöndagsmiddag och sen så blev vi bjudna hem till mig på en till söndagsmiddag och det känndes orättvista att inte gå på båda. Hos joels mormor vart det fläskfilé och massa mummsigt och hallonpaj till efterrätt. hemma hos mig blev det oxfilé med massa gott till och hallonpaj till efterrätt. Har nog aldrig ätit så mycket i mitt liv. Pappa funderar nu på att ge ut meny innan nu när han ått konkurrens ;) Tror fortfarande att jag är mätt....


Rödhårig

Nu har jag gått ifrån att vara ljushårig till att bli riktigt rödhårig. Färgade håret igår och och har inte riktigt vant mig vid färgen än, men det känns bra. Känner mig lite blek dock så det är dax för en ny brun utan sol.

En torsdag i Växjö

Nu sitter jag i Milis lägenhet i Växjö, hon är och jobbar på ett arbete men vi ska luncha om 20 min :) Oj Mili kom nu, får blogga klart sen! Pöss o Hej

Vaxjö idag :)

I eftermiddag ska jag åka till Vaxjö och hälsa på min kära vän Emilia, vilket vi bestämde igår. Ska bli så roligt. Fast jag är lite nervös över att köra bil dit själv. Tänk om det skulle hända sig så att jag blir trött och somnar? Nä då måste jag stanna och gå ur bilen.
Jag har inte kört längre än till Halmstad och Fjällbacka själv. När jag har kört längre, som till Köpenhamn förra året hade jag Joel med mig som i så fall kan väcka mig eller köra.

Iallafall, så ska jag mysa med Mili ikväll. Imorgon går hon i skolan så då får jag roa mig själv lite med det ska väll inte bli några problem, men imorgon kväll ska jag förlja med Mili och hennes klasskompisar på aerobic. Jag är van vid mina friskis och svettis pass som inte är så avancerade. Pulsen hoppar man ju mest bara omkring på och styrka då ligger man på golvet.
Är inte aerobic då man ska göra massa rörelser i rätt ordning till musik? Haha aja det kommer nog bli kul om inte annat. På fredag så ska jag och Mili ha en heldag :)


Frösakull igår

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. nu känner jag mig som en nypnros. Haha. Idag ska jag göra ett nytt försök att gå på stan hade jag tänkt. Sist blev jag så störd på alla månniskor, tycker inte om när det är för mycket folk på stan och dem bara är ivägen.

Igår var jag med min mor o far i Frösakull vid Tylösand och tittade på när dem rev mormors gamla hus. rivarna hade hittat en flyttkartong som inte vi hittat med gamla leksaker i och en dockvagn. Mamma sa att det nog var hennes gamla leksaker som dem hittat. Sedan när vi gick längre in i huset så gick jag in i hallen och utbrast! Mamma! Här hänger två gamla pälsar! Mamma kom och tittade på dem och sa att hon aldrig hade sett dem innan, och att dem inte hade hittat dem när dem städade ut huset. Jag tror att det är Mormor som har hängt dem där åt mig ;) Den ena var jätte fins, såg helt ny ut, brun och nog knappt snvänd. En sådan där päls man hänger över axlarna ovanpå sin fina långklänning, så har den två armhål där fram som man kan sticka ut armarna. Den andra pälsen var en grå och mer använde, hittade två små hål och fodret var inte så snyggt längre men tänkte lämna in den till lagning eller ngt. 

Ska snart in till stan så jag ska göra iordning mig =) 

Tilbaka ifrån stan.

Idag blev verkligen ingen bra shoppingdag. För det första hade dem inga svarta strumpbyxor i den modellen jag vill ha i min storlek på Lindex. Jag har 36/38 vilket är den vanligaste som dem verkligen borde ha!! Vill ha ett par svarta, men ack nej det fanns inga. Dåligt.
Så kollade jag på tre-pack trosor att ha hos Joel på H&M, för dem hade bara tros-kalsonger på Lindex, ville ha ett par i string modell. Men nej på H&M hade dem inte några i min storlek som är den vanligaste storleken 36/38 där heller. Sen fick Joel ont i ryggen och jag dåligt samvete för jag drog med honom överallt för ingenting finns i vår lilla stad.
Jeans hittade jag inga heller. Dagens modeller är så konstiga. Oftast är dem bra i benen, men as stora i midjan och rumpan som inte är så smickrande eller så är dem för trånga i vaden eller så passar dem perfekt men grenen fastnar mitt på låret och det blir liksom häng i brallan.

Dessutom var alla Göteborgar tvungna att springa in i mig idag. En sån där dag när alla bara går in i en och det är något som gör mig sjukt irriterad.

Så jag kom hem med fel strumpbyxor, en solpuder som jag hoppas är bra, en trött Joel och en mycket frustrerad Helen som snart måste gå alla trapporna ner till Masthuggstorget (bor högst upp) för att handla för Joel orkade inte det på vägen hem.



Lördag

Älskar Lördagar, när jag inte jobbar ;)

Idag ska jag gå på stan med Joel, han är skyldig mig en shopping dag, eftersom när han lovade att förlja med mig som smakråd till ett par nya jeans förra helgen slutade det med att vi hamnade på Hemtex, jääättte lääänge och kollade på kuddar till hans soffa. Bara det att idag har jag en hel inköpslista förutom jeans. Vilket Joel inte vet om. Inte än.
Emilia fyllde år igår så ikväll ska vi fira hennes födelsedag. Det ska bli väldigt roligt. Hoppas hon blir glad för sina presenter. Vägar inte skriva vad det är nu eftersom hon kanske läser här idag.

Inköps lista:
  • Jeans
  • Strumpbyxor
  • Underkläder
  • Aceton
  • Sprit
  • Hårspray
Haha, hoppas Joel inte ser detta nu.

GRATTIS UNDERBARA EMILIA!!






Syrran har också blogg

Nu har min syster också skaffat sig en blogg. Ni får gå och kolla in den.

Klicka HÄR för att se den :)

Ny Helen låt <3



David Guetta, såklart, Sext Bitch

Björnen sover

Jag har vart på jobbet hela dagen idag, verkligen. Men ändå känner jag mig så oambitiös. Jag älskar att göra saker. Jag är van vid att plugga och jobba. Nu jobbar jag bara... och inte heltid heller. känns som jag skolkar ifrån något. Helt sjuk känsla. Nu ska jag nog sova. Är trött efter min långa dag. men vi hörs imorgon =)


what to do?

Joel sitter och ser på fotboll, Sverige - Malta. Svenskarna är väldigt tröga faktiskt. Tror inte dem kommer få in något mål. Jag som inte är så intresserad av fotboll tycker det bli ännu segare nu när det inte är spännande.

Imon ska jag faktiskt jobba igen. Jag vill ha pengarna därför tar jag tiden imorgon men resten av familjen ska till Halmstad och kolla på när dem river mormors gamla hus i tylösand.
Ut med det gamla och in med det nya huset. Längtar tills nästa sommar då ska jag bo där och bada i tylösand och fetsa på tylöhus, och kanske ta en spa dag på Gessles hotell :)

Nu händer det grejer

Jag tror att jag är tvärt emot alla andra som bloggar. Dem tycker inte att det händer något så dem har inget att skriva om. Jag känner snarare att det händer så mycket just nu att jag inte vet vart jag ska börja.
Har vart i skolan i halmstd nu måndag och tisdag. Sammanlagt har det kostat mig ca 600.- redan eftersom jag har tagit bilen.
Vi kommer att ha ganska mycket föreläsningar i webbdesign och multimedia kursen. I webbdesign ingår webbprogrammering som jag läser nu och då kommer vi att ha en del labbar. Jag har hittat ett pendelkort för 1200, ca. Om man åker från Mölndal till Halmstad. Åker man från Gbg kostar det 1400. Då tar det mig 1 timme och 40 minuter innan jag är framme vilket betyder att det kommer ta mig minst två timmar att ta mig till skolan nästan varje dag. känner redan nu att det verkar segt. Har jag en föreläsning på två timmar känns det ovärt att åka tåg i mer än 4 timmar.

Men vad gör jag om jag inte går där? Har inte så många tider på ICA som jag vill ha. Jag ska söka jobb såklart men det hade jag gjort i allafall. Tycker verkligen det här känns jobbigt. Om jag inte går kvar i Halmstad känns det som jag slösar massa tid. Går jag i Halmstad kommer jag inte tycka att det är värt att åka dit varje dag?

Jobbigt läge. Vad ska jag göra?

RSS 2.0