Tilbaka ifrån stan.

Idag blev verkligen ingen bra shoppingdag. För det första hade dem inga svarta strumpbyxor i den modellen jag vill ha i min storlek på Lindex. Jag har 36/38 vilket är den vanligaste som dem verkligen borde ha!! Vill ha ett par svarta, men ack nej det fanns inga. Dåligt.
Så kollade jag på tre-pack trosor att ha hos Joel på H&M, för dem hade bara tros-kalsonger på Lindex, ville ha ett par i string modell. Men nej på H&M hade dem inte några i min storlek som är den vanligaste storleken 36/38 där heller. Sen fick Joel ont i ryggen och jag dåligt samvete för jag drog med honom överallt för ingenting finns i vår lilla stad.
Jeans hittade jag inga heller. Dagens modeller är så konstiga. Oftast är dem bra i benen, men as stora i midjan och rumpan som inte är så smickrande eller så är dem för trånga i vaden eller så passar dem perfekt men grenen fastnar mitt på låret och det blir liksom häng i brallan.

Dessutom var alla Göteborgar tvungna att springa in i mig idag. En sån där dag när alla bara går in i en och det är något som gör mig sjukt irriterad.

Så jag kom hem med fel strumpbyxor, en solpuder som jag hoppas är bra, en trött Joel och en mycket frustrerad Helen som snart måste gå alla trapporna ner till Masthuggstorget (bor högst upp) för att handla för Joel orkade inte det på vägen hem.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0