Yoghurt

I morse vaknade jag av mig själv, trodde jag. Jag tittar aldrig på klockan när jag vaknar av mig själv på morgonen. Tänk om klockan visar att det bara är 5 minuter kvar att sova? Det är ovärt att veta, jag är hellre lyckligt ovetandes. Efter ett tag var jag ändå tvungen att titta efter. Klockan på min rosa mobil visade 00.23. Jag hade sovit i timma bara. Helskumt tänkte jag och somnade om och vaknade när klockan ringde.

Trött som jag var tänkte jag att det var dax att äta lite frukost. Jag gjorde en arkeologisk utgrävning i kylskåpet och hittade något nytt som jag aldrig sett i kylen förut.
Jag hittade ett avlång runt och helvitt yoghurtpaket. Men jag tyckte att det var konstigt att yoghurten hade tappat sin etikett. Klok som jag är vill jag inte ta några risker så jag tog lättfil med flingor och en klick sylt istället.
Hönökakan ansåg jag för onyttig. När jag hade ätit klart min frukost var jag fortfarande nyfiken på den nya yoghurten och försökte hitta en text på den. Jag hittade ett utgångsdatum!
Yoghurten hade inte gått ut. Jag letade lite till och hittade en till text. MacFeast chili dressing.

Budgivningen är inte över. 2,25 miljoner. jag la mig. sjukt. dyrt.blä.

Jag blir ju helt deppig, jag har kommit fram till att de flesta av alla lägenheter jag har vart och kollat på och/eller vart med och budat på har stigit med ca en halv miljon kronor! Det är ju helt sjukt, till och med en som behövdes renoveras! Och den gick för 1,6 miljoner och ligger inte i dem attraktivaste delarna av stan men ändå ok centralt. Jag hoppas verkligen att priserna sjunker lite efter oktober nu när den nya bostadslagen går igenoom

Budgivning pågår

Budgivningar är bland det jobbigaste som finns tror jag, hopp och besvikelse om vart annat. Man blir så sem ett darrande löv, hel nervös och jätte spänd. blääää

Ullturen

När jag och mina vänner var på Rhodos så bestämde vi oss för att åka till ett jätte fint ställe som heter Lindos. Efter som vi åkte charter (woho) så kunde man åka med en massa andra svenskar, danskar och norrbaggar i en buss till staden. Om man dessutom valde att åka på Ullturen behövde man bara betala halva priset. Vi tänkte att okej, det kan ju vara värt och då kan vi lägga pengarna på något annat.

På Ullturen var man tvungen att åka till ett hotell och sitta i en liten lokal med en säng, massa täcken och kuddar i ull. Alla som var på bussen fick sätta sig på stolar framför sängen. En tjej som såklart pratar svenska kommer in i lokalen och frågar en man : Vad är viktigast i ditt liv? Jag trodde att hans skulle svara öl, eller något i den stilen eftersom han såg ut som en sådan person eller varför inte sin fru eller sin familj?  Men han svarade :Jesus! och hans fru nickade instämmande och hans barn såg lite ledsna ut. Detta var väldigt överaskande för mig, Mikkis och Angelica så vi höll på att få skratt anfall vilket INTE var lämpligt i den lilla lokalen. Jag kunde inte titta på dem. Tydligen åker alla typer av människor på charter, jag som trodde att det bara var sådanna som jag sett i sällskapsresan.

Sedan fortsatte "föreläsningen" i riktig live tv-shops anda. Tjejen med ullen hoppade i sin ullsäng och la sig i sin ullsäng och åmade i sin ullsäng! Hon berättade hur underbart det var med just en ullsäng, det blev varken för varmt eller för kallt under täcket. Den var så bra att den till och med var självläkande och man hade ont någonstans. Man behövde inte ens ha lakan, örngott eller påslakan utan man kunde riktigt gosa in sig all ull. Man behövde bara tvätta täcket, kudden och madrassen vart 3-5 år. Helt fantastiskt.

Jag kunde inte låta bli så jag har nu köpt mig min egen Ullis, men jag kan säga att jag känner mig lite lurad. För det första så låter och gnyr den hela tiden när jag försöker lägga mig på den och har man väl lagt sig på den så trillar man av. Sedan luktar den något så förfräligt så jag brukar försöka tvätta den en gång i veckan vilket är en riktig pers för den bilr hal och mycket svår att få fast i badkaret. Och självläkande? Nej jag får bara blåmärken av min Ullis, mitt exemplar var inte alls som utställningsexemplaret och jag är mycket besviken. Men så här ser den ut iallafall, min alldeles egna Ullis!


Dax för Weeekend!

Nä nu drar jag mig hem ifrån jobbet, köper sushi på vägen hem, tar ett bad och rakar bene. Sen drar jag till Angelica och tjejerna för att dricka vin sen så köööööör viii! :D:D
Riverside Mother f**ker!!!


Before Weekend

Jag tänkte ha en berfore weekende på jobbet i eftermiddag. Det kan vara kul innan man slurtar för helgen och för att få igång party moodet ordentligt.
En beefore weekend är den sista timman på jobbet innan man går hem och där man bara spelar bra musik på kontoret. en slags arter work fast tvärtom. Eller man kanske ska kalla det en before AW?
Hoppas jag bara att alla andra på kontoret tycker att det är en lika br aidé som jag!

Ikväll är det alltså dax för utgång igen! Och denna gången tänkte jag INTE hjula! Jag har fortfarande kvar mina skrubbsår på höger knät, mkt osnyggt. Inte alls något snyggt höst mode faktiskr. Handen har läjkt bra iallafall :)

I brist på bilder här på jobbet (och det är tråkigt med inlägg utan bilder) kommer en bild på mig och två av oss som ska ut ikväll.


RSS 2.0