sommar nu tack!

Jag är trött på att det regnar och jag trött på att gå till jobbet! Jag vill ha sommar, sol, värme och semester!!


Störande

Lollo hittade en gamal hårddisk med massa kul i den så hittade jag en gamal helen mapp, men såklar kunde jag inte komma in i den. Det stod att filen var trasig, kommer jag aldrig komma åt den igen då? Jag har massa bilder där ifrån resos i grekland osv som jag trodde var borta för evigt, men dem finns där i hårddisken men jag kommer inte åt dem. Sjukt störande!

Drömma

Äntligen fungerar det att logga in här igen. Jag har försökte lite då och då men det var inte gått så bra. Idag har Lollo vart ute och promenerat med mikaela i två timmar, det var inte kul för jag har ju missat två timmar prat. ingen av dem säger vad dem har pratat om heller?! Kanske ska säga att jag fått världens kött-skoskavssår, så att gå två timmar var ingen bra idé om jag ska klara av att träna sen.

Idag har jag vart med mina päron och tittat på lampor vi ska ha i huset i Tylösand. Man måste ju vara med så att det blir något snyggt :)Längtar så tills huset blir klar och jag är så nyfiken på hur det kommer att se ut. Tänk att bo där och det är sommar, 25 plus och man ligger på soldäcket och solar så blir man badsugen så går man fem minuter ner till havet! Hur härligt som helst. Sommar kom hit nu!

Fredagkväll

Jaha, vad har hänt under denna vecka? Jag har spräckt ett par jeans trotts att jag gått ner i vikt och inte gått upp. Jag har vart på en jobbintervju, fått jobbtips av en kund på jobbet, blivit misstagen för en bitch och sett en annan bitch på stan. Imorgon blir en rolig dag. Då ska jag i och försig jobba hela dagen men vi är ett gött gäng och jag och en jobbkompis tänkte dra på partyhumöret redan kl tio imorgon morgon så vi har rätt stämning inför kvällen. Sen blir det blondin kväll och utgång. fast det är nog bara en blondin som kommer att vara med, men vi vet ju alla vilken hårfärg vi har inombords ;) Nu ska jag ser på filmen Red Eye som går på tv, har sett den innan men det var länge sen. Den är ganska dåligt faktiskt, ha en trevlig fredag kväll!!

Nu är det fotboll, nu somnar jag

Sitter i Backatorp och kollar på fotboll nu. Det är mitt lag mot Joels, United mot Liverpool, det står 1-1, spännande, men ändå vill jag bara somna. Jag är så sjukt trött idag. Det kommer inte bli många steg på min stegräknare. Dessutom måste jag snart till jobbet, min chef ville att jag skulle hoppa in och jobba två timmar idag. Känns fruktansvärt onödigt. Jobba 16-18 det är jätte onödigt när jag kan ligga i soffan och vara soffpotatis. Nä nu får jag åka om en halvtimma.


Här är en till helt underbar bild :)


Fortfarande ensam

Jag e fortfarande arg på mig själv men har lugnat mig iallafall. Nu känner jag mig mest deppig för att sitta ensam en lördagkväll, ofrivilligt. Tycker att Joel borde komma och umgås med mig iallafall. Det är lixom pojkvänsjobb, det ingår i konceptet. Kollar på lite bilder ifrån isommras och hittade denna underbara bild!! Den är ifrån Marstrand :)


God Jävla Ledig Lördagskväll Kväll!

Jag är så arg, hela dagen idag har jag varit as trött för jag dygnade typ igår. Gick ju upp halv sju för att gå på spinning och var hemma kl  fyra i morses och sov till åtta bara. Yaayy!!
Nu har jag plattat mitt hår, sminkat mig, valt vilka kläder jag ska ha och tagit på mig dem, satt på mig skinncackan med pälskragen, mina höga skinstövlar  och kollat när spårvagnen går ifrån Masthuggstorget. Jag ska precis gå ut genom dörren när jag kom på att jag måste se efter var jag har lagt nycklarna när jag kommer på att mina nycklar ligger i Woolrich jackan som inte är här. Joel har lånat min bil för att vara med sina vänner hela kvällen och jag kan inte lämna lägenheten olåst.
Så WOHHOO.... min första lediga helg på sju veckor, lördag kväll blir till att spendera ensam! Spännande, NEJ. ÄR så arg på mig själv! Skulle ju vart på Vasastan nu med Emilia, Lollo, mfl. Men nä eftersom jag är så jävla klantig får jag sitta hemma i en lägenhet som inte ens e min och möggla!
JÄVLA KUK!


maaat!!!!

Dax för sushi!!! Det är så sjukt gott :) jag ska hämta upp Mikkis på vägen bara. Just nu är jag helt darrig efter träningen i morse. Det kan inte vara nyttigt att träna så tidigt på morgonen. Det blir en ryckig bilresa till mikkis med andra ord.


Känner ni inte hur det vattnas i munnen?!



God morgon

Eller god morgon, jag var upp halv sju imorse eftersom jag dragit med två av min jobbkompisar på morgonspinningen kl sju. Vi träffade vår chef på passet också och han kämpa på bra han med tyckte jag :)

Nu pausar jag ligger i sängen och tänkte kolla på avsnittet om hollywood fruarna som jag missade i måndags. Måste pausa lite innan jag ska luncga med Mikaela och innan jag jobbar.

Det regnar ute nu hör jag för det smttrar mot mitt fönster och det låter sjukt mysigt. Om detta hade vart en vanlig vinter hade jag nog bara tyckt att det var äckligt och tradigt att det regnar, men denna vintern har det ju bara snöat.

Här är fotbilden som jag pratade om häromdagen som jag inte fick med...hmmm....undra varför????


torsdag

Nu har jag precis ätit och varit på spinnign puls med två av mina jobbkompisar. Det är roligt nu när man går och tränar för man träffar alltid halva jobbet på gymmet, kanske beror det på stegtävlingen? Nu sitter jag och kollar på Sveriges fulaste hem, sjukt speciell inredning dem har i huset. Helt hemskt!! Det är nog ingen stil vi kommer sikta på att ha i Tylösand.
Idag följde jag med Mamma och Lollo till Halmstad för att kolla hur det går med husbygget. Jätte roligt att se hur huset ser ut nu när väggar och tak byggts. Även rummen börjar bil färdiga med väggar. jag får följa med om två veckor igen och se vad som har hänt där :)

Imon ska jag upp 06.30, jag och Matilda ska på spinningen kl 07.15, det är faktiskt jätte kul och inte alls så jobbigt som det låter. Det enda som känns är att man somnar en stund innan jobbet.

Jag lägger ut ett klipp på hur den speciella inredningen ser ut imorgon om jag hittar ett bra klipp. Fanns inget än s¨g jag.

Ha en go torsdagskväll!


Smakprov på Whitout Grace på Sticky ikväll


Onsdag

Ikväll ska jag på spelning på Sticky så nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Jag ska strax iväg och jobba så jag får konka med mig alla grejer till jobbet och byta om där efter jag jobbat klart.  Det är jag och nägra vänner från jobbet som ska dit ikväll. Det ska bli jätte roligt. Without Grace tror jag det var bandet hette, lyssnade lite på de på youtube igår och tyckte att det lät bra!

Jag har ju webbcam på min nya dator och hittade lite roliga funktione rpå den, så här kan de gå när ja leke rmed den :P


Tisdag


Idag har Joel vandrat runt i lägenheten utan kryckor, det gör mig så glad att han slipper sina kryckor och att snart kan gå normalt igen.
Vi har tagit en tur på stan idag, fast med en krycka då. Jag letade efter en ny väska men hittade inget som tilltalade mig, jag vill ha en lite dyrare som inte ser så fruktansvärt plastig ut som dem flesta jag sett idag gör.

Nu sitter Joel och spelar Battelfield, men nu är det helt ok när jag har med mig min älskade nya laptop hit. Det är lätt det bästa köpet jag gjort i år! Nu börjar en helkväll med massa bra tv program, jag tycker om Dating in the dark, men jagså upprörd när man ser programmet. Det som upprör mig är när en av personerna dissar den andre på grund av utseendet trotts att dem gillat varndra i mörkret. Det är så synd. jag sitter verkligen i soffan och säger högt vad jag tänkder. Idiot! Det är faktiskt inte utsidan som räknas! Själv tycker jag charm är jätteviktigt, en ful kille blir snygg bara han är trevlig, snäll och charmig enligt mig. Då faller jag pladask ;)

Ja har ingen bra bild att lägga ut ifrån idag så jag bjuder på en bild av mig och Mikaelas fot, ja det är en normal bild för att vara oss...





Vårmorgon

God morgon! Å ibland är jag så lycklig över att jag jobbar sent på måndagar eftersom jag får världens underbaraste måndags sovmornar. jag hade tänkt att träna idag eller gå en sjukt lång promenad i solen, men jag får se om jag hinner det innan jag jobbar. Det är min tur att städa idag och nu sitter jag och söker massa jobb. Det tar så sjukt lång tid att formulera personliga brev till var ända jobb annons eftersom dem måste fånga deras uppmärksamhet trots att ja inte har 3-5 års erfarenhet. Det är ett jobb att söka jobb bara...

Fel låt vann ju!

Jag kom just på att jag har jobbat bort en hel helg, igen, dem är ju det bästa på hela veckan. Fredag kväll hela lördag och hela söndag. Jag kom även på mig själv med att fundera över varför allt roligt ska hända dem helgerna jag jobbar. Så kollade jag igenom min almanacka och såg att jag bara har vart ledig en av sju helger. Tänk att jag jobbar bort mina helger nu när jag är ung och borde ha kul. Inte ok.

Någon som såg melodifestivalen igår? Det han jag med :) Jag tyckte att Salem al Fakir va grymmast! Synd att inte han fick vinna med den sköna låten. Anna var väll okej, men jag tror inte att hon kommer få någon bra rakning i Eurovision. Salem hade nog fungerat bättre där.  Jag tycker att det känndes lite Idol över melodifestivalen när Anna vann, och Idol kanns ju inte jätte hett. Låten är väll okej, men det känns som om man hört texten förut mer eller mindre... fast hon har ju cool röst.

Här är vinnar låten enligt mig iallafall



12 Mars Fredag

Hej

Ligger här i min säng och är helt död. Jag har för första gången i mitt liv tränat kl 7 på morgonen. Det var inte så jobbigt som jag hade tänkte mig, utan det är snarare jobbigt nu när ja känner hur trött jag är. Segt eftersom jag ska jobba stängningen idag. jag har även hunnit med tandläkaren och en god sushi lunch, och kl är bara 13.

Jaha så vad händer i helgen då? Jag har min monster jobbhelg denna veckan fre, lör, sön. vilket är helt ok om det inte vore för att två av mina närmaste vänner som inte bor i gbg är på besök så jag kommer inte hinna se dem.
Det som är så trevligt med att jobba fredagar är att vi är så många på jobbet som jobbar just idag, och att det är mycket folk vilket gör att det alltid brukar hända massa oväntade saker.

Nu är det dax för lita pause och en veckans nu :)


RSS 2.0