Märks att det är bra väder

Var juat inne och kollade min statistik och det märks att det har vart bra väder igår och idag, för nu dippar statistiken! Ut i vädret med er!! På söndag blir det 12 grader varmt igen!

:D

I-landsproblem och Valborg

Så hittade jag en fin klänning till bröllopet igår. men nu är det så att det var den sista i min storlek och den var sönder! Nu måste jag gå och lämna tillbaka den. Svettas och springa runt i panik för att hitta en ny klänning! Orka! Idag lägger jag mig hellre på en solvarm klippa på Amundön!

Ikväll blir det valborgsfirande i Sannegårdshamnen. Med grillning. Joel +Vänner + Lollo+Sofie+vänner. Så ett stort gäng blir vi allt. Så ta det lugnt ikväll nu allihopa, Glöm vad shot race heter!
Sås se vi kanske ikväll??

Kram Kram

sjuk varmt idag!

Det är inte varje dag man i April sitter ute och pluggar i bikini! Jag har till och med fått lite färg och fräknar! :) Snart kommer Joel hit, så ska jag han, och Lollo åka in till stan och kolla lite kläder. Mysigt! Shit vad varm jag är nu, helt vindstilla på vår ute plats. Mys! har ni det också varmt? Hahah nu kan jag battla mikaelas solbränna när hon är hemma från Turkiet!

kram Helen

Bilder från helgen

Ja och lollo har tråkigt när vi är utelåsta!

             

Slappdag typ...

Jag försökte få reda på saker igår om presenten...jag tror att han har beställt den från Internet och att den är ifrån utlandet. Så mycket har jag listat ut hittills. Nyfiken!!

Nu sitter jag och Jonas i skolan, känns jobbigt att vi inte kan gör så mycket nu förrän vi pratat med vår handledare. Tror jag ska köpa med mig thai och ta me jonas me hans pyttipanna och sätta mig på bryggan och äta ute idag :) Det är det mysigaste med Lindholmen!
Sen måste jag hitta en klänning till bröllopet idag... bröjar få panik. Den rosa jag beställde från Nelly var sjukt snygg, men förs stor så jag fick byta den och skickade tillbaka den igår, så den hinner jag nog inte få... synd.

Nu har jag fått Jonas att också skaffa en Brute. Ramlar heter han. Haha sjukt tråkigt att man kan bli fast i detta spel :P HAn är bara på level 1 och har redan ett vapen. Jag fick inte mitt förrän på level 5!!

Va gör ni idag då??

Kram

nyyyfiken!

Joooel, nu är jag gööör nyfiken igen. Det är jobbigt. Vad är det för en present?? 

Min helg.... var..?

Fredag
I fredags hade jag och syster min en trevlig heldag tillsammans som började med ett besök i stan och fika med Mikaela och Ida. Vi var p åfröken Olsson och beställ aldrig paj där. Man fick världens minsta lilla brända pajbit stor som en smörgås för 65:-. Tråkigt.
Sedan åkte jag och Lollo hem för att upptäcka att ingen av oss tagit med sig nyceln hem. Mamma och pappa var och sjösatte båten på tjörn så dem skulle inte komma hem på typ 5 timmar. Alltså kl 20 typ. Vi var hemma vid kl tre.
Vi satte oss i solen och solade, sedan somna vi båda två. Sen vaknade vi och blev kissinödiga, så vi var tvugna att åka buss till hovåsboden för att kissa och köpa något att äta, och var sin tidning. Det tog oss en timma typ. haha.
Sen kom vi hem igen och som tur var kom päronen hem hav sju så vi kunde komma in efter ett tag.

Jag gjorde mig fin och mötte Joel på Valand kvart i nio. Jag trodde han skulle bjuda mig på bio. Men vi gick till korsvägen och där efter tog han med mig upp till Heaven 23 och bjöd mig på en helt under bar middag! Han är så mysig och romantisk. Det var en helt grym överraskning. Men så sa han att jag skulle fått en present också men att den inte kommit än. Jag är såååå nyfiken på vad det är. Nu måste jag vara nyfiken igen!!! Undra vad det kan vara för något?

Lördag
I lördags på dagen var jag på ICA och jobbade, på kvällen bestämde jag mig för att följa med Joel och hans vänner och Biljarda på Biljardpalatset. Det var kul tills Joel och Okke började fuska. Vi gick senare iväg till Bliss, och jag kommer inte ihåg jätte mycket av detta. Jag vet att jag drack tre glas vin och 2 shots. Jag är så klen. Sen kommer jag ihåg att jag vaknade hemma hos Joel. Vad hände där emellan? jo jag hittade min kmera som visade att jag lekt med massa tomtebloss på krogen, jag vart nästan indragen på toa av en kille jag inte känner (tur jag var på Bliss med typ 7 st killar) och jag blev nästan tagen av polisen. Om inte Joel hade stått brevid mig hade dem tagit mig. vilket jag har ett svagt minne av, för jag blev rädd för jag trode dem skulle ta mig för jag visste inte att Joel var där. När jag vaknade hade jag tydligen lyckats lyckats ta av mig mitt linne men jag hade jeans smink och frisyr och hårspännen på mig. Klockan hade jag oxå tagit av. Sjukt. Nu ska jag aldrig mer dricka tre glas vin och två shots och inte äta innan dess. Illa Helen!!!

Söndag
Jag sov hela dagen nästan. Förutom när jag ville till BK och äta hamburgare. Joel och jag åkte dit men när vi väl var där kunde jag ändå inte äta något för jag kände mig så illa mående. Då vart Joel lite trött på mig. För då kunde vi ju lika gärna ätit hemma.
 

Helt skum helg.

Shit min helg har verkligen varit något utäver det vanliga!! Jag måste berätta allt osm hänt och vad Joel hade för överraskning i fredags, men det hinner jag inte riktigt nu för nu skrive rjag på examensarbetet. Men det kommer senare idag!
Kram på er!

Snart så vet jag!

Åååå...snart får jag veta vad det är Joel har hittat på!! Nu har jag ju vart nyfiken i en hel vecka!! Han sa att jag skulle vara lite fin, och att han ska ha skjorta på sig. Å vi ska ses halv nio vid Valand. Hihih.... nyfiken!!!!

Hoppas kvällen blir bra och att ni också får en trevlig kväll! Mikaela får ha så trevligt i utlandet!

Kram

Matthew Wiliamson för H&M!

Kolla vad jag fick tag på! Jag var inte ens med och krigade utan jag var i stan av en slump väldigt tidigt i morse. Slumpen var att några målare började måla utanför Joel fönster där jag låg och sov, och jag hade inte gör mycket kläder på mig. Så jag flög upp klädde på mig och tog bussen till stan. Gick förbi H&M och kom att tänka på att Zandra skrev om H&Ms designkollektion som skulle säljas idag. Jag gick in och gick förbi omklädningsrummet där en kvinna lämnade ifrån sig detta underbara skärp, och jag frågade om jag fick prova det. Så blev det mitt! Fint va?!?!? Underbart!


Golfarn.

Såg precis att golfaren gick förbi mitt fönster ute nu. Lite sent idag? Om man vaknar tidigt på morgonen runt kl 8 hör man alltid (brukar ha fönstret lite öppet) hur golfarn går förbi på gatan och är påväg ner till Golfklubben för att spela. Man hör kans golfskor mot marken och han drar sin vagn. Så har det vart ända sedan jag var liten, jag behöver inte ens titta ut genom fönstret för att se att det är hansom går där.

När vi var mindre, jag, syrran och grannarna brukade vi gå och hälsa på hos golfarna (golfarn har en fru också, därmed golfarna) och fråga vad dem gjorde och hur dem mådde. Vi visste att dem efter en stund alltid frågade om vi ville ha varsin glass. Jag lovar att vi nog var där var och varannan dag och hälsade på dem, åtminsånne på somrarna. =)



Här hittade jag en fin bild från Hovås Golfbana!


Utmana!


Hej Joel har lärt mig någonting nytt. Det är som ett spel och man har en egen lite gubbe och man fajtas mot andra, även kompisar och man ska få en så bra Brute som gubbarna heter som möljigt. Jag har helt fastnat för detta. Men man kan tydligen bara gör tre fajter per dag... Jag lovar att jag har fastnat för det eftersom allt känns roligare än att plugg för tillfället.

Här utmanar ni min Brute!

Kram!

Ojoj

Titta ser ni att jag har pillat med utseendet på min blogg. Lite nytt förnöjer. Jag börjar förstå mig på html lite nu.
Skulle ta bort en text och hittade ett ställe där det stod hur man skulle göra. Men jag hittade ingen kod som såg ut som i exemplet så hittade något som nästan liknade och hittade på lite själv och det fungerade, men det var lite fulkodning ;)

Vad tycks?

Tisdag

Tisdag, innan tyckte jag att tisdagar var den värsta dagen på hela veckan. Alltså sen jag gick i ettan på gymnasiet typ. Tisdagar var alltid mina fuldagar... fråga mig inte varför men så är det. Idag tycker jag det är en ganska mysig tisdag.

Igår fick jag värsta rycket, jag var på gymmet i en timma och en kvart, en och en halv med streching också. Jag gjorde på Orbitracken och sprang tillslut blev jag så trött att jag gick dem sista tjugo minutrarna. Idag är det dax för skivstång. Det är roligt. Lätt att jag ska vara snyggast på Beachen i sommar, och på beachen i Barcelona!
Det som är så grymt roligt är att både Johanna och Fanny ska åka till Barcelona när jag är där. Det kommer bli sjukt skoj.

Nu måste jag åka och handla mat. Det är helt tomt i kylen och frysen, det finns makaroner med ris eller potatis, men det känns lite tort tycker jag. Eller ett kilo nerfryst älgkött som känns lite mäktigt till lunch... en lök har jag också och lite salami. Mumms. Haha!

Här är en bild från i sommras med den egengjorda paradrätten fiskpinnar. Svarta fiskpinnar med potatis. Det var också en sådan dag då köket var tomt på mat, det stod mellan fiskpinnar och makaroner eller fiskpinnar och potatis men det fanns inget hemma så jag kunde inte göra någon sås till så det blev lite trort.


God dag

Titta vad fiiiiin :) Denna kommer jag att spatsera omkring i, i sommar. Med mina brunbrända ben och min smärta och välsvarvade kropp, som jag och Mikaela kämpat och tränat. Men den känns lite väl kort och lite väl party för att använda på bröllopet. Hoppas den kommer innan helgen :)

En annan rolig sak som jag är så nyfiken på. Jeol säger att han har bokat mig på fredag kl 21 och framåt. Men han vägrar säga vad vi ska göra. Jag är sååå nyfiken!
Nu ska jag skriva klart min uppgift med att samanställa våra intervjuer i examensarbetet. Sen ska jag träna, och jobba :)

     Eller hur är den inte för underbar?

Fredag = Grillning i slottskogen

I fredags hade vi det så mysigt, Jag , Lollo, Sofie och Sara med deras nyfunna vänner var och grillade i slottskogen! Vi satt där ända fram till tolv på natten med en stor brasa och lyssnade på bra musik och njöt. Det roliga var att vi bara blev fler och fler som satt framför elden. Det kom folk som ville värma sig och sätta sig ner vid brasan, vilket vi bara tyckte var roligt. En tjej skulle värma sina fötter och tappade in sin ballerina sko rätt in i brasan, den klarade sig som tur va!  


Joel Gäst Bloggar...

Hej gå in och utmana min brute !!


Okej dålig gäst bloggare, Joel bara spammar min blogg....
Nu ska jag hjälpa honom att måla i lägenheten. Trots att han spammar... GUUUUUUD KILLLLAR!!! ;)

Ja lägger upp lite sköna bilder ifrån helgen senare idag!

Kram på er

Någon som vet?

Jag tänkte köpa mig en jeans jacka nu till våren. Någon som har tips på vad jag hittar en fin sådan, gärna med några roliga detaljer på :) Gärna med en fin blommig klänning och ett par gladiator sandaler, för att fräcka till det hela lite. Har sett ett par fina på Bianco.

Lämna en komentar om ni vet!

Ps här är en facebook grupp som kanske är värd att gå med i, fick lite inspiration av Gina Tricot och Zandra i hennes blogg vad tycker ni om Harembyxan egentligen?



God Morgon

God Morgon allihopa! Gick just ut och hämtade tidningen i brevlådan och solen värmer redan nu, så jag kan tänka mig att vi får en riktig vår dag idag :)

Idag kommer min klasskompis Jonas ut tll Hovås eftersom vi ska intervjua min chef, för vårt examensarbete. Nu har vi intervjuat massa IT folk och det ska bli kul och höra en butiksägares syn på framtiden inom detaljhandeln. Idag måste jag verkligen plugga...igen...Men det hade vart gött och hinna ut och vara i det goa vädret. Hoppas ni får en fin vårdag, hörs senare...

Promenad-psykoti

Herregud! Nu hörde jag av Mikaela att Ida tänkte prommenera 12 timmar på lördag. Hur sant det är vet jag inte, vet inte hur pålitlig min källa är för tillfället. Men nu börjar dem bli helt promenad-psykotiska!!!
Om dem får försig att dem kommer vara sälar i sommar... om dem int epromenerar kommer jag bli en valross, för jag har så mycket att göra att jag inte hinner gå varje dag.  Jag längtar tills Klara kommer hem, då kan ni motionera med klara så kommer ni vara fit på en gång ;)

Promenad ångest

Mikaela nu har du givit mig promenad ångest nu när du och Ida är ute och går hela dagarna!
Jag sitter ju och pluggar hela tiden i skolan, förstår inte hur ni hinner. Men jag får ta ikapp det i helgen då ska jag gå om och förbi er, jag ska gå till stan och hem :P eller kanske till frölunda torg och ta bussen därifrån iallafall. Men jag får skoskav i mina skor. vilket är jobbigt.

Nä nu måste jag skriva om mina scenarion igen. Ha de fint!

Jag och Hjärtat <3


Man vill ju vara en plattfisk

Nu är det bara en och en halv månad kvar till Beach 09. Läskigt, som jag och Mikaela diskuterade för en stund sedan, man vill ju inte vara en tjock säl som ligger där på stranden, man vill ju vara en plattfisk.

Jag är så dålig på att äta ordentligt, jag har lixom inte tid, och jag brukar äta lite till frukost så är jag vrålhungrig till lunch och äter jätte mycket, sedan brukar jag aldrig ha tid att äta igen fram till kl sex, sju typ. Om jag inte tränar då för då äter jag efter det, annars får jag sån håll. Men nuska jag börja äta lite äppplen och knäckemackor emellan måltiderna. Att äta lite oftar och lite mindre. jag testade det igår och det var första dagen på länge jag kände mig mätt och pigg hela dagen så det ska jag nog fortsätta med.

Säl vs Plattfisk?

Jag vann :D

Måste bara berätta att jag har vunnit 150 kr på en trisslott :)

Najs

Två timmar med desperet houswifes framför mig nu, myyysss :) Jag och mikaela har dessutom tränat skivstång nu så det ska bli skönt att mysa till det i soffan :)

Blondin

Jag har nu gått från att vara brunhårig, till att vara rödhårig, men numera är jag blondin :)


Om två veckor är det bröllop

Min kusin gifter sig om två veckor och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Sist jag var på bröllop gifte sig min kusins syster, men det var ett vinterbröllop så dem kläderna funkar ju inte nu.

Jag skulle vilja ha en grön klänning, typ som den carrie har i Sex and the city filmen när hon och mr Big ska köpa den fina lägenheten.
Jag har en röd fin klänning men det komme rju inte på tal då man ska på bröllop efter som det betyder att man har legat med brudgummen, vilket jag verkligen inte har gjort. Så grönt är skönt får vi se hur det går. På bilden nedan har Samantha av alla såklart på sig en röd klänning, undra vad dem menar med det i filmen?!?







Nu börjar jag om från början

Ni komme rihåg at jag nämnde att jag skulle bli en nyttig fruktis, och sedan har ni fått höra något mer om det. Jag måste erkänna att det är för att dte inte gått så bra med mig, en kaka och en kanelgiffel har det allt slunkit i mig. Men nu är det verkligen snart sommar så nu känne rjag att jag måste göra som jag säger. Det är bara att Gört!

Nu har jag suttit och kollat in kurser och utbildningar att söka till hösten, det ser ju inte så ljust för en nyutbildad systemvetare nu i finanskriser, företagen vill väll ha någon med erfarenhet om dem anställer någon nu. har i allafall hittat ganska myckert jag vill söka.
Antingen vill jag läsa på halvfart, jobba lite, och resa iväg till våren eller läsa webbdesign i ett år till. Så ska jag ju söka jobb mednas iallafall. Jag har även sökt till masterprogrammet, Interaction Design på chalmers. Men jag vet inte om jag pallar att plugga i två år till. Känner mig lite skoltrött faktiskt. Hoppas jag komme rin på det jag söker iallafall.

Kom ihåg, sista anmälningsdagen är imorgon!

Kram på er

  här är en bild på mitt IT-universitet

Påsk påsk...

Ojoj, jag som inte ätit godis på mer än tre veckor, nu tror jag att jag har kompenserat upp alla dessa veckor på en helg. Haha. Fick ett påskägg igår och blev jätte glad, och så fick jag ett av Joel idag också, fullt med violgrodor! Mumms... han vet allt hur man får en kvinna på fall ;)

Är lite uttråkad nu, det är så fint väder ute och jag vill göra allt utom att sitta här inne och plugga, men ja måste... tänker jag Barcelona blir jag motiverad och orkar lite till :)

Efter allt som hänt med dem där skorna är jag inte alls lika sugen på att köpa något överhuvudtaget på auktionssajter eller likanande. Jag får vänta och se om det kommer några kopior av skorna eller något liknande i affärerna i sommar, det finns faktiskt viktigare saker i världen, tro det eller ej. nu ska jag plugga på så jag at tjag kan grilla sen och åka iväg till Joel.

GLAD PÅSK!

Gjort ett slag för samhället

Nu har jag mejlat till banken där bedragaren har sitt konto och gett dem hans kontonummer och dem skulle kolla upp detta, men det absolut bäste enligt dem var om jag kontaktade polisen. Här är personens namn på trader så ni inte blir lurade, alltså köp inget av denna person som heter:
 "dressforsuccess",och har mejlen [email protected] och kallar sig för Stina. Hittar du auktion med denna person och känner dig lite hämndlysten för tillfället så sätt dit henne/honom.

Hit ska jag :)

Klicka här så ser du hotellet i Barcelona :)

En tråkig sak som har hänt :( Jag budade på min skor på tradera och vann, blev skit glad.... Så börja kolla upp personen så jag inte ger bort pengar till en oseriös person. Personen verkade skum då jag ringde för det var ...pip...ingen abbonent. Det går inte heller att mejla. Nu när jag sitter och diskutera dett med några vänner kommer plötsligt ett meddelande till mobilen och en person skriver:

Jag är den riktiga **** ****** och jag har aldrig sålt något på tradera, det är någon som snott mitt namn, jag har polisanmält det och vill att du också ska göra det. Tur att jag är så noga att jag kollar upp, har inget betalt iallafall och det är så tråkigt när sånt händer, speviellt för personen som har fått sitt namn snott.

Ska anmäla till banken, puckot har ju gett mig sitt konto nummer!

Får jaga på nytt, men nu känns det ju inte alls lika kul när jag stött på dethär.

Kram

Barcelona

ÅÅÅÅ igår bokade jag en resa till Barcelona! Tänkte åka dit efter att jag slutat skolan som att fria för jag är så grymt bra och har redan läst klart min utbildning vi 22 års ålder! Det ni. Ska bo på ett gör coolt hotell, lägger ut en länk till det senare idag om ni är nyfikna på hur det ser ut :)

Känner mig så glad och motiverad nu så att jag bara ska köra på in i det sista så jagblir klar, så jag kan få åka på semester i godan ro!

Kram på er

ittjejen.blogg.se

Nu har jag även skaffat mig min it blogg. .. får vi se hur det går med den, jag har ju redan så mycket att göra, så drar jag på mig ett projekt till. Men jag tycker om att ha mycket för mig! :)

http://ittjejen.blogg.se

Björn är bäst :)


skorna igen..

Förlåååt att jag stjatar så mycket om skorna. Jag har bara fastnat för dem. Jag hade en aktion jag följde på dem. Den är slut idag, och jag tänkte jag skulle vara med i budgivningen till 1500:-, men nu är dem redan uppe i 1900. Trååkigt. Jag har hittat ett par billigare kopior på dem för 1300, men dem är ju såklart inte riktigt lika snygga...

Just nu går det framåt i mitt examensjobb också, det känns så gött, igår kändes det nästa omöjligt. Om det går framåt lite till, måste ialla fall få tag på tre st till intervjupersoner så är jag lugn och då kommer vi nog klara inlämningsdatumet :) 27 maj. Nä nu måste jag fosrtsätta ragga IT-ansvariga inom detaljhandeln.

ha de bra så länge...

Måndag

Ååå nu håller vi på att ringa massa intervjupersoner som vi vill ha med i vårt ex-arbete. Lite läskigt. det känns som om vi har så kort tid på oss, vi började förra veckan och det ska vara inne 27 manj. Det är ingen tid alls typ.

Har testat den nya mexikanska resurangen i skolan idag, nyttigt och gott. En burito vart det. Med massa bönor och grönt. Idag är första dagen på mitt nya liv. Jag ska bli en fruktis, jag har inte ätit godis på 3 (!) veckor idag, så nu är det slut på kakor och bullar mm oxå. Önska mig lycka till!

Trevlig måndag på er!

Jag kan ju snickra

Idag har jag vart i lägenheten och hjälp till med att riva ut ett gammal kök och målat två inne dörrar. Det är ganska mysigt att måla tycker jag, jag tycker det är roligt när man ser att det blir så fint.

Dessutom har jag budat på dem fina skorna på tradera, dem är uppe i 1000.- eller något sånt nu. Men jag kommer sluta buda då dem går över 1500, mer är det inte värt. Tyvärr tror jag dem kommer gå över den gränsen rejält.

Här är jag i 'Dagens outfit' som jag ser många tjejer tar med på sin blogg, så varför inte jag?

  

Hej på er i vårvädret.

Gött väder idag, nu är det verkligen vår för idag var första grillnings lunchen, premiären för grillade hamburgare ute i solan =) Jätte gott!

Förövrigt var jag tvungen att hitta ett par nya vårskor idag, det blir sjukt varmt i mina knähöga svart skinnstövlar nu kan jag säga. hittade ett par vita och neutrala, precis som jag tänkte mig. Värt.

Middagen hos Ida igår blev riktigt lyckad. Jäääättteee god mat hade du gjort gumman! Jag åt upp en hel prtion trots att jag fikat med Julia innan maten... tur att du gjorde GI-mat. Vi gick även en sväng till Nivå för att dansa av oss lite, vilket blev välldigt lyckat.
Nu ska jag ut och njuta lite i solen och hoppas på att få en fräken eller två tills imorgon. ha de bra!

Är vi lika?

Jag har hört både av vänner och bekanta som sett bilder på Beatrice (prinssan i england)  i tidningar att vi är lika elle ratt hon påminner om mig. jag har även fått höra dett både i Frankrike och nör jag var i USA. Så va tycker ni är vi lika?? Själv tycker sådär, hon är ju rödhårig iaf.

              

Fredag :D

Woohoo äntligen fredag idag! Just nu sitter jag i skolan med Jonas och skriver frågor itll våra intervjuer. Iland är det tur att man har en pappa med massa kontakter i IT-världen, vilket gör det lättare för oss att få tag på intervjupersoner.

Efter skolan idag ska jag träffa julia och fika i stan, det va välldigt länge sedan jag träffade henne, lite synd. Sen ska vi till Ida på vin, middag och troligtvis en utgång. Sen måste jag hämta min plattång hemma hos joel, hur jag nu ska hinna det. Det som är trevligt är att Joel målar på sin lägenhet ikväll så när jag blir pusssugen kan jag gå över gatan till joels lägenhet och ge han en puss ;)



teknik..

Så gick jag och mikaela en jätte fin promenad vid havet, klättrade i bergen och tog massa fina vårbilder, så fixar jag till alla bilderna, å så tror jag att jag radera alla på minnes kortet, vilket jag oxå gjorde men dem försvann från datorn oxå?! Sjukt. Och jag ska skaffa teknikblogg?? jaja Joans... nu fick du ett rätt iallafall....


...fortsättningen på klänningsjagningen...


Jaja okej, det värsta med att jag inte fick köpa den nersminkade klänningen är ju lite mitt eget fel, då erhm... jag erkänner att det var jag som i omklädningsrummet råkade dra den över huvudet så det blev smink på klänningen i kanten. Jag har själv gjort så jag inte fick köpa min fina klänning. Är det en hint att jag inte ska köpa ngt?! Ett tecken. Helen, va snål. Tråkigt.

Fin klänning på Zara, som dem inte lät mig köpa?

Idag hittade jag en fin klänning på Zara som jag tänkte käöpa, i kassan påpekade jag att det var smink på den vita klänningen och undrade om dem hade en ny ren klänning. det hade dem inte i min storlek så jag frågade om jag kunde få den med smink på lite billigare då? Nä, sa hon i kassan, då får jag inte sälja den längre. Nähä?! Ofta man inte får köpa de kläder man vill ha. Såklart fanns den inte på Zara i arkaden heller.
Förstår ingenting. Borde dem inte tjäna på att jag får köpa den iallafall? Nu vart jag besviken, vad ska jag då ha på mig imorgon??

vår

    

Bapelsin är gott...


tack för allas inlägg..

Haha det är så roligt att läsa era inlägg, blir så glad när jag får dem :)
Jag ska bli bättre på att stava, och jag ska någon gång förbättra bloggen för den ser så tråkig ut :P

Jag funderar på om jag ska skapa en till blogg som mer relaterar till jag som tjej i en mansdomenerande IT värld. Det är ju såhär det kommer vara hela livet för mig, jag tror inte det komme rvara mer tjejer ute i arbetsvärlden än vad det är i skolan. Så det är ju bara att börja övertala männen. Det finns ett knep som jag måste bli expert på. Man måste få männen att tro att dte är deras egna idéer att göra ngt. då gör dem det.

Men jag erkänne ratt jag inte är hysteriskt bra på att blogga hela tiden så hur ska jag hinna två? Ärsh det klarar jag.

Hej hej

Otroligt mysigt väder

En del av mig skriker, Jaaaaa! Våååår! En annan del skriker, neeeeeeeeeejjjeee.... plugg och koncentrationsförmågan sjunker drastiskt då det är fint väder, ingenting vill man plugga. helst hade det fått vara regn och 4 grader tom första juni. då är jag fördigpluggad.
Men en glass på det fina vårvädret hade inte suttit fel ;)

igår var jag och Mikalea och promenerade på stan. Jag hittade massa grejer, mikalea med. Men det va inte mkt som satt bra, eller så är vi kräsna?? Köpte ett linne iaf :) Får se om jag lägger ut en bild på den så ni alla kan få avundas mitt linne, det är ju tydligen så man ska göra på sin blogg ;)

Nu måste jag sätta mig och skriva på kandidatuppsatsen. Ha så trevligt i vårvädret!

RSS 2.0