Tjoho

Nu är jag helt skut i kroppen för jag har, trotts min träningsverk hunnit med en timma på gymmet idag och så har jag lunchat. snart ska jag bege mig in mot stan för en eftermiddag/kväll där. men först måste jag ju lägga upp min garerobrensar bilder.


Detta ska skängas:

Detta ska sparas: (smyft, inte alls mkt)
  


Min coach Mikaela!


 

   


Dålig uppdatering

Hej förlåt för dålig uppdatering idag. Men idag har jag haft världen projekt . Mikaela har hjälpt mig annars hade det aldrig gått. Vad har jag gjort nu då?? Jo jag har rensat min garderob på kläder som jag inte har gjort på flera år.
Alltså då pratar jag sen gymnasiet. Massa skit som tar plats och som jag inte använt helt enkelt. Jag och Mikaela hittade bla ett gammalt Barbie huvud, en röd barnvante, ett tuggumipaket från 90-talet, ett diplom där det står att jag spelat blockflöjt år 95-96 samt ett linne som Mikaela undra när jag hade, jag svara när pappa fyllde 50, nu är han 56 :P

och mycket mycket mer.....kommer lite bilder imorgon.

Haha

Kram

Det var en svår tenta idag.

Ja som sagt tentan var as svår idag. Det verkligen petiga frågor typ, en fråga handlade om ett begrepp OLAP. Och det stog inte, förklara OLAP. Utan Beskriv OLAP, räkna upp OLAPs karaktäristik, räkna upp några programm som använder sig av OLAP samt beskriv multidimensionell OLAP.

Om man har tenta på en bok med 700 sidor lär man sig inte alla begrepp i hela boken så nog. Jag kunde vad OLAP är men inget mer. Så då komme rjag få typ 1 poäng på den fråga och resten av frågirna var också sånna petiga frågor så jag får nog göra omd en i oktober :s

Jag har även lämnat tillbaka min Laptop till skolan idag. snyft. Okej den var seg och gammal (3 år) men nu är vi 4 pers på en dator! Det går inte.

Nu ska jag nog baka en kladdkaka tror jag =)


Tenta idag!

Gick upp med Joel i morse eftersom jag var helt övertygad om att min tenta var 8.30 vilket dem typ alltifd är så tänkte jag att jag kollar väll efter på datorna för säkerhets skull så börjar den 14-18?! Segt. Men jag hinner i och försig plugga lite till. Jag som hade tänkt njuta va det goa vädret!

Pöss

Helen <3 Joel = 8 månader

Ja idag var det 8 månader sedan det var julafton och 8 månader sedan Joel frågade om jag ville bli hans :)

Hoppas Joel vill vara romantisk och spendera den senare delen av kvällen med mig. Tydligen var det Liverpool som spelade fotbolls match på tv ikväll, men jag hoppas att jag är roligare att se på än en vitt boll och svettiga männ med håriga ben. Jag sa till honom igår att jag skulle komma hem till honom runt 8. Men så sa han på telefonen idag att han skulle se fotboll hemma hos sin familj kl 9, för där finns fotbollskanalen. Då hade han nog glömt mig :(


Två låtar som gör att jag tänker på DIG när jag hör dem :


Ipod nytt

Så nu har jag pillat lite med min ipod här på sidan och gjort så att ni själva kan välja om ni vill lyssna på musiken eller inte. Så jag inte skrämmer er om ni sitter sent på kvällen och ipoden drar igång musik av sig själv =)

Lyssna gärna!!

<---------------------------------------------

Tillbaka ifrån Halmstad

Första dagen gick bra trotts att det var lite gymnasie nivå på introduktionen tyckte jag. Som att dem berättade att man inte fick Jullov, eller påsklov... blabla...

Det var en del yngre folk där också. jag som trodde jag skulle vara lagom ålder eftersom jag typ har vart minst i tre år på IT-universitetet och så kommer jag till Halmstad och är äldre. Tydigen är det inte bara alla andra som blir äldre utan även jag. Fast det gör mig inte så mycket om folk är yngre.

Det jag oroar mig mest för är att jag nu inte riktigt känner om jag ska gå kvar eller inte. Det jag fick reda på idag var inte riktigt den bilden jag fick när jag sökte utbildningen. jag ska ge det nästa vecka sen får jag se hur jag känner för det hela. Jag trodde även inte att vi skull eha föreläsningar 4-5 dagar i veckan eftersom det är väldigt ovanligt och jag tycker det skulle bli jobbigt att pendla ända ner dit så ofta.

What to do? en vecka ger jag det så får jag se. Annars ska jag förska ta mig in på Sigma.

Kram

Pirrigt

Nu börjar jag allt bli lite pirrig inför morgon daen. Det är ju inte varje dag man börjar i en ny klass på en ny utbildning i en ny stad. Eller jag har vart med om att börja universitetet innan men ´nu funderar jag mest över hur det kommer gå eftersom jag missat så mycket på nollningen. Den började den 20:e redan, viklet är lite skumt eftersom vi har inskrivning imorgon. Dessutom har jag ju tenta på tisdag och så missar jag fin sittningen på lördag eftersom Ida har kräftskivan då. Jag måste alltså kämpa väldigt mycket för att lära känna folk känns det som.

Känns skönt att jag känner mig lite pirrig bara och inte helt livrädd som jag kände när jag skulle börja på IT-Universitetet första dagen. Nu vet jag ju hur det fungerer på universitetet.

Har kollat runt på lite lägenheter i Halmstad också..

just nu har jag ingen aning men vi får se hur det tar sig.

kram på er och önska mig lycka till!

She- male??

Surfade runt på  lite olika bloggar och fann den här sjuka bilden. ja vad säger man? she-male?


såhär ska det ju vara!!

NEEEJ


JAAAA

Plugg

Här sitter jag och pluggar... ser jag inte olycklig ut??


    

Kolla in ipoden

Som ni ser och säkert hör har jag lagt in en ipod i min blogg. jag har n så länge bara 4 låtar på den, men jag ska skaffa mer. Om du inte vill hära så stäng bara av den, eller om du vill byta till en annan låt göt du precis så som man gör med en vanlig ipod. Tryck på play för att stänga av .


<--------------------------------------------------min ipod :)

Blonde moment

Idag har jag lyckats bra med ett blonde moment men det kanske var tur för jag fick ju lära mig lite på det också. Jag min mamma och min syster sitter i köket och pratar om vin när jag kläcker ur mig:

helen: jag brukar köpa viner som ser snygga och som det står att dem är ungdomliga, för det är ju jag.

mamma: jasså? gör du? tycker du om sådanna viner?

helen: Ja eftersom dem är ungdomliga och inte smakar så stark, fast jag brukar alltid ta fel för dem är skarpa iallafall.

mamma: Men helen. Dem heter ju ungdomliga för att det är ett ungt vin. Dem brukar smaka ganska surt. När det står att ett vin är moget det är då dem är goda och inte så skarpa i smaken.

Syrran: HAHAHAHAHAHAH!!

mamma: HAHAHAHAH!!!

helen: jaha... så jag ska kolla efter dem som det står moget på, inte ungdomligt?! Jag som trodde jag var ungdomlig.


En riktig läs dag

Idag har varit en mycket ospännande dag. Jag har suttit ute i och försig men hela dagen har gått åt till att plugga. Men nu kan jag inte koncentrera mig med. försökte tvinga mig men det gick inte så bra. Lite besviken. men jag har ju tre dagar till på mig.

Ringde för att prata lite med min mamma innan, för att vara trevlig, men då fick man skäll för att det såg hemsk ut på mitt rum så det gjorde inte saken bättre. Nu funderar jag på att baka istället. Det är ju också ganska vikitigt. eller??
Eller är jag hungrig?? orka.....

God Natt Sverige!

Nu ska jag krypa ner i säng, hos Joel i Masthugget. Börjar trivas här nu =)

Man vill ju bara krypa ner brevid honom :)

               


GOD NATT!


Onsadag

Jag överraskade min Älskling med att bjuda honom på Indisk mat, för jag vet att han älskar Chiken Tikka så därför tyckte jag han skulle få smaka på något riktigt gott, för deras chiken tikka är mycket god :)
Han blev faktiskt väldigt glad och och han sa att han gillade att bli bortskämd, haha.

Nu har jag vart duktig och pluggat hela förmiddagen. Nu ska jag in till stan och luncha med Mikaela, tror nog jag går för jag är i lägenheten i Masthugget nu och det är ju inte så långt att gå. Nu förstår jag även varför man flyttar till hus efter att ha bott i lägenhet ett antal år för någon spikar helt hysteriskt i golvet i lägenheten ovanför mig nu. *aarrghh*

På senaste har det allt som ofta hänt att jag ock Mikaela ska någonstans, jag kommer och hämtar henne i Hovås och hon kommer ut genom dörren i svart linne och jenas, och halsband tex, precis som jag. Utan att vi pratat med varandra innan. Vi har kommit på att vi nog umgås för mycket och har fått samma stil. Kan det bli så?
Det heter ju att man blir som man umgås. För detta har bara hänt de senaste veckorna. Haha tycker att det är lite sjukt.

God Morgon

Har precis kommit ut ur duschen, het oc fräsch ;) Idag borde jag sitta och plugga hela dagen, men jag har bestämmt att fika med Julia på stan idag och så ska jag skämma bort min pojkvän ikväll. Men jag kan inte skriva vad jag tänkte hitta på ifall han läser nu ;) Men jag tror jag har en liten plan :)

Inget att göra?

Här är min och Jonas uppsats om hur man kommer använda sig av teknik och IT i detaljhandeln. Den är riktigt bra, det är ju en VG uppsats ;)

Trcyk här för att läsa

En vecka kvar till tenta

Sitter nu och försöker få in massa begrepp i huvudet. Det är segt att komma igång igen efter man har vart ledig hela sommaren men jag har gett mig in på att klara tentan så jag får min Fil.kand. =)

Så är det bara en vecka kvar tills jag börjar plugga i Halmstad. Lite spännande och lite läskigt på samma gång. Det känns bra att jag är lite bekant med staden iallafall. Men jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med nollningen. Känns lite onödigt att åka tåg ner till Halmstad varje dag i en vecka för att dricka sprit eller? Det hade vart skillnad om jag bodde där och inte kände någon och inte hade haft något att göra iallafall. Men är jag inte med kanske jag inte lär känna någon och det hade ju vart tråkigt.

Nu måste jag plugga på så att jag hinner med lite innan jag går till jobbet.

Kram =)

Det gick bra!

Intervjun gick bra idag. Men när dem frågar vad har du lärt dig i skolan? Då får man allt tänka efter, va är det jag har gjort på tre år egentligen?
Det var skönt att intervjun var på Sigma där känner jag ju igen mig och där har jag ju vart förut. Så de tkänndes skönt att det inte var på ett helt nytt ställe. Dem ska höra av sig om dem får någonting som passar mig sa dem. Det är ett nystartat företag som jag förstog det som har ungefär samma koncept som Academic work. Det ska bli spännande och se vad som händer :D

Nu ska jag in till stan och fika med några vänner. Mys.

Yes!! Intervju imorgon!

Fick ett telefonsamtal innan idag. Det var en man som skulle starta ett nytt företag för nyutexaminerade studenter. Så imorgon ska jag på intervju kl 10!! Spännande och nervöst. Framförallt jätte kul!!
Nu måste jag iallafall bomba i mig nässpray imon så jag inte låter förkyld, det är ju inte något bra första intryck precis!

Önska mig lycka till :D

Plugga?

Varför gör jag allt annat än att börja plugga?? Jag har läst tre sidor på mina sammanfattningar sen går jag in på bloggen och facebook igen. Why är det så tråkigt att plugga???

Hur ska jag göra?

Vad ska jag göra nu  i höst? jag har kommit in på en utbildning i Halmstad som jag gärna skulle vilja gå. Den är på ett år och om jag nu börjar på den vet jag att det kommer bli dyrt att pendla med tåg och väldigt tidskrävande. vilket jag inte vet om jag orkar. Under tiden jag går där hade jag tänkt att söka jobb, så et är ingen idé att flytta eller skaffa sig någonstans att bo i halmstad känns det som. Det känn ssom att kasta pengar i sjön eftersom jag vill ha en bostadsrätt här i Gbg som jag håller på att spara till. Jag har ju mitt jobb på ICA men så givande känns det inte att jobba där så jag vill ha en heltidstjänst. Dessutom ser det ju bättre ut på pappret om man pluggar än att lalla omkring på ICA.

ÅÅå hur ska jag göra? Är ändå lite pluggtrött efter mina år nu.


Föööörkyld!

Neej. Detta får verkligen inte hända nu när jag ska börja tenta plugga. Mitt huvud är helt tjockt liksom min hals, och kroppen är hängig. Det är verkligen inte min grej att vara sjuk. Jobbar i helgen och måste tentaplugga, kunde ja inte blivit förkyld förra veckan lr ngt?
Ork!

En före bild.

Här är en före bild, en bild på hur jag ser ut nu när jag ätit för mktkakor och bullar och annat skit. I december kommer en efter bild. Det känns inte kul att lägga ut en tjockis bild men man måst ju ha en före och efter bild, och omjag lägger ut denna bilden så att alla kan se den måste jag ju vara mer fit på nästa bild!

Ok härkmr den :s


Orolig!

Satt just och väntade i trappan på att mina vänner skulle komma förbi och hämta upp mig för vi hade bestämt att köpa lite lunchmat, och äta en mysig lunch tillsammans.
Två av mina vänner som skulle plocka upp mig nu är extremt punktliga och den ena av dem brukar alltid ringa och hetsa mig när jag inte är klar på minuten. Idag var jag klar på minuten. Väntade en kvart och bölrjade fundera lite för båda brukar alltid ringa om dem blir 5 min försenade.
Sen ringde mobilen efter en kvart, och jag hörde knappt vad dem sa. Hörde ordet stroke, och någons pappa, och sjukhuset.
 Så jag sa i panik:

-Skit i mig!!! KÖR!! 

Nu sitter jag bara hemma och kan inte koncentrera mig på någonting. Är så orolig för min vän och hennes pappa. Dem andra är ju ändå där, skjutsar henne och stöttar henne, tröstar henne medans jag bara sitter här och inte kan göra ett skit. Det känns verkligen fruktansvärt jobbigt. Känns som jag är en dålig vän nu när jag inget gör :(


Ny utmaning!

Jag har ett mål som jag hade tänkt att klara av. Till jul ska jag ha gått ner så jag väger 55 kilo. Jag är ganska taggad och tycker det ska bli skönt att bara sluta möla i mig onyttigheter. Igår tillexempel började jag med att verkligen känna efter när jag var mätt när jag åt. Jag brukar oftast äta lite mer för jag tycker att det är gott, men då får man ju i sig extra kalorier.
Nu på morgonen tänkte jag dra till gymmet en timme, såklart vaknar jag då kl 7 i morses med huvudvärk och ont i halsen. Inte alls vad jag ville.
Tänkte även sluta med att dricka läsk, äta godis, kakor, och annat onyttigt. Men om jag blr väldigt sugen på någonting är lördag den dag jag får stoppa i mig någonting gott, fast inom rimliga gränser. Bara för att det är lördag behöver man ju inte möla i sig allt!
Sen ska jag även träna såklart, det är den roligaste biten. Tre ggr i veckan är mitt mål och promenader.

Hoppas ni är med och peppar mig nu så jag klarar det!

Olik?

Ja jag har lite att glra så jag kollar igenom bilder, gud va olika man kn se ut!


     


Nu är jag blond förr var ja brunett till hösten ska jag bli rödhårig igen tänkte jag. Hahah jag ser lite smått psykotisk ut på den blonda bilden

Sex and the city

Hittade denna bilden nu och blev bara tvungen att lägga ut den! Från Alicante förra sommaren.


RSS 2.0