2009

Nu är det snart dax för ett nytt år, vilket kommer att bli ett mycket händelserikt och spännande år hoppas jag på. men det beror ju på vad man gör det till och jag brukar alltid göra min aår till dem bästa :) försöka iallafall. 

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja absolut, jag var tillsammans med en ny pojkvän hela året, jag blev fördigutbildad, reste till Barcelona, jobbade på sigma och mycket mer.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag har inte kommit på något bra nyårslöfte inför det nya året. Kanske träna mer och bli bättre på att höra av mig till mina vänner.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej som tur är, Mormor, farmor och Gammelmormor dog tre år i rad så 2009 var ett bra år med två bröllop istället :)
5. Vilka länder besökte du? Spanien och Sydafrika vilket är mycket dåligt av mig som alltid brukar resa. detta är nog det sämsta rese året hittills, men det blir ju så när man pluggar.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer resor, ett nytt jobb och en lååång varm sommar.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Det finns många.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag blev klar med min treåriga universitetsutbildning vilket jag knappt trodde skulle hända, men är man grym så är man ;)
9. Största misstaget? Jag har vart på den säkra sidan och tagit lite för lite risker, friskt vågat hälften vunnet heter det ju.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte mer än vanliga förkylningar.
11. Bästa köpet? oj, svårt men min nya mobil måste det vara, äntligen hör jag vad folk säger plus att dem hör mig. värt!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och assesoarer lätt.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hela tiden.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Midsommar låten, rappapa låten, svennebanan mfl.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit rätt så stavbil i år tycker jag, ganska lung.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Funderat igenom skaer pch ting nogrannare och fundera på vad jag egentligen vill.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Kommit på ursäkter till att inte träna
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen.
19. Blev du kär i år? Ja flera gånger om.
20. Favoritprogram på TV? Family guy.
21. Bästa boken du läste i år? Snögubbeboken
22. Största musikaliska upptäckten? Alla hemska reklamlåtar man måste lyssna på, i kassan på ICA.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En massa omtanke och en massa grattis
25. Något du önskade dig men inte fick? Ja
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Åt middag med mina närmaste och öppnade paket  
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? En lång varm sommar, och en vinter utomlands.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Skärp i midjan
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, min familj och skärgården.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jag har ju Joel ;)
31. Vem saknade du? En kär vän.
32. De bästa nya människorna du träffade? Shit vad dåligt det har varit med nya vänner i år. Men jag fick så fina nya vänner förra året och dem jag redan har är väldigt fina så jag är nöjd med att få ha er som vänner :)


Ser fram emot julbord.

Hej på er!
På söndag ska jag på julbord med min familj. Jag verkligen älskar att gå på julbord, trotts att det inte syns på mig är jag ett big fan of mat (ibland har man tur). På julbord finns verkligen hur mycket god mat som helst och man kan ta hur mycket man vill för den tar aldrig slut och dessutom är allt hemgjort vilket gör det ännu bättre:)
Det enda som jag tycker är lite tråkigt med att gå och äta julbord är palt-koman man får efteråt, därför har jag i år bestämt mig för att äta långsamt och känna efter när jag är mätt och sedan inte äta mer eftersom det är julfest med kompisarna från jobbet på kvällen :)
Det andra som är lite tråkigt som jag märkte av förra året jag var på julbord är julmatskriget. Det var särskillt en tant hon var överallt och knödde sig och trängde för att inte gå miste om någonting. Sen så finns det också allla snåla människorna som bara tar utav dem dyraste råvarorna så som lax och löjrom, vad är det för fel på hemrullade köttbullar eller varför inte potatis?


Ojojoj snart julafton.

Nu börjar det närma sig julafton bara en och en helv vecka jkvar och jag som inte hunnit baka det där pepparkakshuset med joel än, iof är det redan sönder... eller gjort mina nejlike-apelsiner eller köpt klar mina julklappar. Jag är så jobbig och blir så trött på mig själv eftersom jag alltid vill vara så perfekt, eller försöker iallafall. den perkefkt dottern, flickvännen, kompisen, och varje år får jag för mig att alla som jag ska ge julklappar till måste få den perfekta julklappen. Det är inte det lättaste att vara kräsen när man ska julhandla eftersom det tar sådan tid.
En halv dag i stan kan resultera i max två julklappar, sjukt. Men så vill man ju heller inte kasta bort sina pengar på en dålig oupsakttad julklapp. det är ju jätte trist att få julklappar man inte vill ha eller hur.  

Jag jobbar inte så mycket fram till jul nu enligt schemat iallafall så jag ska nog lyckas. Känner på mig att jag däremot kommer bli inringd en del eftersom jag redan blivit det i två veckor snart.

God Jul!

Kallt!

Idag har jag jobbat. Det var så sjukt kallt inne på jobbet idag och jag hade ändå två tröjor, jobbskjorta och fleeceväst! Tiden gick även sjukt långsamt det känns som om jag har jobbat 18 timmar eller något idag jag trodde nästan att jag skulle avlida där ett tag vid kl 3, men tyvärr överlevde jag och fick sitta på min lite lätt breva rumpa tills kl var 18. Sååå sjukt segt att jobba idag. Orkar inte jobba imorgon igen, men jag har iallafall sovmorgon till kl 3 :)

Nu har jag lite lätt över 800 melemmar i min "Vi som vill att Ullareds Kjell ska få åka trill Kanarieöarna nästa sommar" grupp :) Nått ska man ju ha åstakomit innan man fyllt 25.

Nu är julgranen klädd också. Vi kör tema ALLT i vår julgran, det är en riktig Kalle Anka gran :)


Vi som vill att Ullareds Kjell ska få åka till Kanarieöarna nästa sommar

I går var jag inlåst hos Joel, eller jag fick väll skylla mig själv eftersom jag glömt min nyckel hemma. Och om jag hade gått ut genom porten hade jag blivit utelåst. eftersom jag inte hade något bättre för mig så kolade jag två Ullareds avsnitt :) och fick sedan för mig att starta en facebook grupp som står för att vi stödjer Ullareds Kjell så han kan få åka till Kanarieöarna :D

Jag gick in för att kolla om jag fått några nya medlemmar idag och det hade jag 344 stycken :) Gött e det.
Blir vi 50.000 medlemmar kan vi alla skänka en krona var så Kjell kan få åka till sina Kanarieöar :)

Gå med i min grupp ni också!

Vi som villl att Ullareds Kejll ska få åka till Kanarieöarna nästa sommar

Kram på er


Jag är tillbaka

Okej, jag gick i ide där ett tag men nu är jag tillbaka :)

Så vad har hänt? Jag har hunnit med en grym personalfest med mina medarbetare på ICA kvantum i Hovås. Vi var på Park Lane och fick en jätte god middag medans vi underhölls av Cabaret Lorensberg. Dem var bra. Det kan även vara värt att nämna att ICA Kvantum Munkebäcka var närvarande samt ICA Fokus.
Efter uppträdandet och maten blev det "disco" som min chef uttryckte det som. Det var grymt roligt. Det var lite synd bara att dem äldre gick efter middagen, och att dem andra butikerna ockjså droppade av efter ett tag. Men vad gjorde väll det. Vi hade jätte kul och jag fick lära mig dj maskinen i dj båset. Sjukt kul :D Nu har jag glömt kmeran i Hovås men jag kan lägga upp en bild senare.

Vad har mer hänt, jo, jag, Lollo, Tina och Joel har vart och sett Idol på ett fullsatt Skandinavium, vilket även det var väldigt roligt. Ibland är det br aatt ha en pappa som folk gillar att fjäska för :P

Igår tog jag och Lollo svinsprutan, det var mindre kul men nu så slipper jag bli sjuk iallafall :) Jag hade numret före Lollo för hon vågade inte gå in först (småskyskon) så jag gick in tog sprutan och kom ut igen. Sjuksköterskan undrarde vilket nummer hon var på (nr-lappar pga kö) då svarade jag att jag haft nr 45 så hon borde vara på nr 46.

Lollo: -Jag har nr 46!

Sjuksköterskan: -Men du har ju redan vart inne?

Lollo: ?? -Nä...

Sjuksökterskan: (tittar på mig, sen på Lollo och sen på mig igen) - Jahaa...ni är systrar!

Smart sjuksköterska som tror att jag vill ta samma spruta två ggr och Lollo ingen? Hmm... så lika är vi inte!
Det var nog det som hänt... som jag kommer på nu.

Hörs :)

RSS 2.0