Pumpar muskler

hmmm.... denna vecka har jag oxå sportlov, typ. För första gången sen gymnasiet tror jag. Fast jag jobbar ju denna veckan, mån, lör, sön. så har dem på jobbet frågat om jag kan hoppas in extra, ons, tors, och fredag stängnig. Varför inte bara anställa mer folk då om det behövs personal varje dag?

Gjorde fransk maikyr på mig själv igår. Det blev faktiskt välldigt bra!
Jag var dessutom och gymmade med Joel, Henke och Karlsson, först sprang jag på bandet så länge som möjligt för att slippa lyfta skrot men efter 40 min var jag helt slut. så då guck jag till dem andra som tränade bröst och lyfte 26 kilos hantlarna. hmm jag orkade lyfta tio kiloshanteln med båda händerna! woho! hahah, mkt illa. så fick jag lyfta stången, då orkade jag 20 kilo. Joel trodde jag skulle orka mer för han smyg gav mig en tyngre än den jag började med. Om jag forstätter såhär är jag snart lika biffig som Karlsson!

haha en annan rolig sak, i söndags följde Joel och Okke med mig in på Gina för jag skulle kolla efter en klänning, men det Joel och Okke tyckte var mest intressant att titta på var skyltdocksrumporna, ni vet sånna där som bara är en rumpa som dem har för att visa upp trosorna på. På ena rumpan satt bla ett par spets hotpants.

Testade den nya Gilette rakhyveln igår, har inte riktigt bestämt mig om jag tycker den är bra eller inte. CVidare info om den kommer.Trevlig Onsdag!.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Haha, det låter heltroligt att du snart ser ut som Karlsson. Men det är ju bra att du tror att du har muskler ivf haha!hittade du nån klänning då? *-)

2009-02-15 @ 11:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0