men...

Asså nu sitte rjag på min första föreläsning om kandidatuppsatsen, men det enda jag kan tänka på är sem fina 3000:- skorna, jag vet dte tar tid att komma över en kärlek. Det säjs att det tar halva den tid man har varit kär i någon att komma över denne, vilket betyder att det kommer ta en vecka till för mig att komma över dem fina skorna. ojoj....


Jag kommer göra ett tappert försök


Idag är det tenta på e-handel. Jag ska göra ett tappert försök med att klara tentan. ambitiös som jag är tror jag att jag ska hinna med en inlämning, en opponering, jobba två eftemiddagr och hinna tentaplugga. Ibland går det inte som man har tänkt sig. Trots allt har jag hunnit med tre hela effektivt pluggande dagar på två veckor typ. Och en dagstripp till Lund. Jag har inte hunnit lära mig allt har fått fokusera på några områden och hoppas på att rätt fråga dyker upp.

Så nu när dessa två veckor är över och jag är helt slut ska jag jobba hela helgen, segt. för jag har mkt att göra nästa vecka också.
Jag måste säga att jag tycker att jag är grymt duktig som både orkar plugga och jobba samtidigt. Det dåliga är bara att jag inte kan hantera det riktigt bra, jag har jobbat extra varje vecka i tre veckor utöver de tider jag har, vilet är 5 timmar varannan vecka och 21 varannan, halvtid varannan vecka är ganska mkt. I min butik är vi lite för få anställda känns det som, nu när det är sjuktider, det är verkligen någon sjuk nästan varje dag ringer dem och vill ha in en och att man ska jobba. Jag säger oftast nej men ibland måste man säga ja också. Då förstårni kanske att om jag jobbat mer än vanligt i tre veckor tycker jag att vi behöver anställa fler personer på mitt jobb.
Jag ska försöka få ner mina jobbtider nu när jag bara har slutspurten kvar. Kandidatuppsats och gamla släpande omtentor tar en massa tid. Längtar så till sommaren.

Jaja nu har ni fått höra mej klaga, en rolig sak att tänka på är middagen med Mikaela, Emilia och Ida på lördag:D Ska bli sååå roligt, synd bara att vår femte, Klara inte kan förlja med, men hon har det nog bra i kanada.

Ha en bra dag!

3 månader idag

Tiden går verkligen så fort. Idag var det 3 månader sen Joel frågade mig om vi skulle blit tillsammans. Sjukt mycket konstigheter och annat har hänt sedan dess. Vi tänkte fira lite genom att gå på resturang, men det hinns nog inte med förrän nästa vecka... lite synd. Men jag tycker ju om honom så mycket ändå :) Jag är nöjd bara vi gör ngt då vi har vart tillsammans i ett år.

Nu ska jag trippa iväg och byta om, jag och Mikaela ska träna våra muskler på skivstång idag. vi har dessutom gått en en timmas promenad i blåsten. Det är dax för deffning, på vardagarna iallafall. Beach 09 närmar sig med storm steg :D

Vill ha!!!


Asså jag bara vill ha dessa skorna, dem är hur snygga som helst, bara det att dem går för 3000:- på tradera nu...
3000:-  är en hel helgs arbete på ica, eftersom ja jobbar varannan helg, blir det alltså en halv månadslön.

Men om man tänker såhär...jag får 2500:- i studiebidrag, alltså pengarna är ju inte ngt jag tjänat ihop. då behöver jag bara ta 500:- från mina pengar och voila...skorna kostar 500:- vilket är överkomligt. Eller??

Vill ha!!!

    

Bröllop

Någon som vet vart man kan köpa en fin coktailklänning i GBG? Ska på bröllop om en månad och vill ha en fin klänning, matchande väska och ett par snygga skor? Någon som har några tips?

Kram på er :)

Plugg plugg

Känns lite jobbigt att både, mili, nikkis, ida och julia redan är klara med sina tentor och att jag har min kvar på fredag. Det är lättare att isolera sig när alla andra gör det. Hade vart skönt att klara den nu när det är mars och slippa göra den i maj. En annan bra grej är att det är en omtenta så jag har samnfattaning på min telefonkatalogs bok på 700 sidor. E-handel är det som gäller denna vecka alltså.

Var och såg en shoppaholics bekännelser igår. En rolig, men mkt förutsägbar film :)

Nä nu ska jag försöka att inte hitta på något annat som jag finner viktigare än att plugga, vilket är svårt. Jag har gjort mat, för det är ju viktigt, och jag har läst GP, oxå viktigt, nu bloggar jag. Vilket också är mkt viktigt. Nu måste jag! Kom igen Helen, som en god vän brukade säga. Det är bara att gört!!

Kram på er =)

Sofies Födelsedags fest


Tjohoo!

Nu är det vår där ute, och jag sitter här inne...idag igen...och pluggar. Men jag måste vara den enda i hela Sverige (hata mig inte) som är sur för att det är varmt och soligt ute. Jag klara inte att gå omkring i min Woolrich jacka när det är mer än 5 grader varmt ute, och i skinnjacka blir det för kallt. Jag har inga vår skor och min skinstövlar som går till knäna är jätte vrama nu plus att ja just börjar med Kandidatuppsatsen, då får det gärna snöa till Juni, jag kommer inte ha ngt liv nu iallafall...typ.

Shiit va pesimistisk jag låter. När jag komme rham nu ska jag ringa och kolla omjag kan få en klipptid imorgon innan jobbet. Fast då spräcker jag min ekonomi, ni förstår att jag har gåt toch blivit ekonomisk. Har räknar ut att ja får använda 133:- om dagen då jag ska FÖRSÖKA spara pengar till sommaren.
Men de är värt att gå back för att slippa ful utväxt och klyvna toppar.

Sen, Mili och Mikkis hittade jag en skyltdocka på Gina igår som hade på sig era fina byxdress i leopard, ska lägga upp bilden när jag kommer hem. haha sjukt. Nä nu måste jag gå, min parkering håller på att gå ut.

Kram på er

Segis söndag

Idag blev det en riktig segis söndag måste jag säga, äckelväder och allt. Ja lovade lägga upp lite fina bilder från Idas kalas igår men det hanns inte med, men de kmr nog upp ngr senare.

Festen var väldigt rolig, ida hade gjor en massa mat, förstår inte hur hon orkade, eller lyckades bli klar med allt för den delen, så nu vet jag vad jag måste leva upp till den dag då jag flyttar. Tur att Joel flyttar först för då får han göra maten.
Kram på er

Shopping dag med Mili och Mikaela

Hej allihop!

Igår var jag Emili och Mikaela ute på stan och gjorde ärenden. det är ju någon som har fyllt år ;) Det roliga med denna shopping runda var att vi för en gångs skull hittade presenrten relativt snabbt och kunde sedan ägna tiden åt att titta i affärer. Emilia och Mikela hittade världens fulaste och konstigaste plagg på Gina Tricot, om någon vet hur detta ska bäras snyggt så säg gärna till!







Vi hittade även ett par tyckte vi på hyllan fula skor, som emilia provade, men när hon provat dem blev vi alla lite tystare och kom på, att utan hål i tån skulle dem va ganska så snygga ändå.



Ikväll ska vi på inflyttningsfest/födelsedags fest hos Ida. Det ska bli mycket roligt, tror jag ska ha min cavalli klänning, eller ett blått fodral, de beror på lite. ska berätta om festen imorgon! Kram på er.

Mars- äntligen vår

Ja nu är det vår, enligt mej är det en milstolpde då vasaloppet är, då är det vår.
Det är helt sjukt att jag tycker det ska bli skönt med måndag igen, denna helgen har inte alls vart rolig, jag har bara pluggat och jobbat. Om ine Mikaela hade förljt med mig på bio och kollat in melodifestivalen med mig igår hade jag nog inte ens märkt av att det var helg.
När man för en stund tar sig lite ledigt, eller gör ngt annat, som att bar ata en fika får man ångest för att man inte pluggar.
ska bli skönt att jag snart är klar.

idag har jag köpt en klänning för att lätta uppstämningen lite, en blå oddMolly blev det. Den är hur fräsh som helst :)
Fast en sitter bättre på mig än på henne på bilden :P




RSS 2.0