Har fått jobb :)

Hej på er.

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera nu, men vad händer igentligen i Sverige i november? Livet bara regnar bort och jag längtar efter sommar redan nu. Det har inte ens vart jul! Illa.

Just nu när jag satt här och skrev kom en person här på Sigma och vill prata med mig och jag ska få bli tim anställd här nu! Shiit vad glad jag är nu!! :D:D:D

Over-knee stövlar <3

Jag hittade dessa stövlar för en billig peng och är sjukt sugen på att köpa dem. Tror dessvärre att kvaliten är ganska dålig. Fast det kanske inte gör så mycket om dem bara är moderna denna säsong? Jag tycker det är så snyggt med over-knee stövlar, favoriterna är dem på TOPSHOP fast det är så hög klack på dem. Det blir jobbigt om man vill ha dem på stan någon gång. Dessa som jag har hittat på Chapnlle har bara 6 cm klack. Vi får väll se om jag klickar hem dem.


Tack för uppvaktingen igår!

Tack så mycket alla mina fina vänner för alla Grattis jag fick. Jag hade en jätte mysig fördelsdag igår trotts det trista gråa höstvädret. Hade det var sol hade man kunnat grilla. Men igår blev det middag inne och tårta som jag bakade själv. Den blev verkligen jätte god!
Jag fick en massa fina presenter också, men har ingen bild på dem än. Men det går väll att fixa :)

Idag känns lite deppigare kände jag när jag vaknade i morse, nu är jag äldre, det är sjukt tråkigt väder, jag får ingen tårta, bara tre dagar kvar här på Sigma. Vad ska jag göra sen? Jag hade velat resa bort ett tag. Åka på äventyr, fast det får man ju inga pengar av. What to do?

Kram

Hurra för mig!

Jag säger som Ida:

Vad är det för en dag,
vad är det för en dag,
det är ingen vanlig dag,
Helen hon fyller år idag
hurra hurra hurra!!!

           



...sjukt!

Jobbet som jag berättade om i förra inlägget. Nu blev jag uppringd och dem ställde lite fler frågor. Jag tror att dem var nöjda med alla svar utom ett. Dem frågade om jag hade erfarenhet av HMI, vilket jag inte har och jag googlade innan och kollade var det betyde, hihi. Men så såg jag att det verkade roligt. Men jag har ju ingen erfarenhet av just det eller läst något om det. får gör det ikväll. Hon som ringde från academic work sa att hon skulle återkomma i veckan om jag ska få komma på intervju eller inte. Så då måste jag ju vara påläst om jag får gå. Hoppas hoppas hoppas....!!!

Speciell dag

Idag är en mycket speciell dag. det är inte bara måndag utan den sista dagen i mitt liv som 22 åring. Att man inte firar sista dagen på året istället för den första? Då hade alla varit ett år yngre. Vet inte riktigt hur logiken gick ihop där, men det lät smart när jag tänkte det.

Idag har jag sökt ett jätte spännande jobb som jag verkligen, verkligen vill ha! Låter hur spännande som helst. Designa ett system för bilar här i göteborg och man ska arbeta med HMI och MDI alltså design för hur människor lättast integrerar med ett system. Hur ska systemet designas, och jobbet är som designer. Det är ju verkligen det här jag vill jobba med. Men så är jag nyutexaminerad så det känns som om någon annan kommer roffa åt sig jobbet. Men jag vill verkligen att dem ska ringa och fårga om jag vill komma på intervju. det stod att man kunde vara nyutexaminerad. Känns väldigt spännande nu.

Vad gör ni denna speciella dag?

Imorgon fyller jag 23, får vi se vad som kommer att hända då. En tårta förväntar jag mig iallafall. haha eller jag får baka den själv :)

Kram


Sushi

Nu har jag har vart på jobblunch nu och ätit sushi för andra gången i mitt liv. Första gången jag åt det var på gymnasiet och då mådde jag illa hela dagen. efter det har jag inte känt mig sugen på att testa. idag hade jag ingen lunch med mig och dem andra frågade om jag ville gå med och äta. Ok, tänkte jag. Så kom dem på att dem skulle äta sushi, för alla älskade det och tyckte det var gott. Då kan ju inte jag säga nej, fy. Jag får väll ge det en chans och det gjorde jag. Men jag tyckte knappt det smakade någonting, det var mest bara slajmigt och sliskigt. Om man inte hade haft någon soja eller sånt där starkt grönt mojjs hade det ju inte smakat någonting alls. Sen ska man försöka få in hela den stora biten i munnen, för det var väldigt stora bitar...
 
Så istället för att äta min favorit thai och ta med till jobbet och äta här som jag tänkte hela förmiddagen vart jag lurad till att äta sliskg sushi utan smak (kan vart dålig sushi på resturangen). Ibland skulle man vart mindre social och mer ensamvarg. Fast sällskapet var trevligt och inget att klaga på :)



Äntligen fredag!

Ja äntiligen är det fredag och äntligen är det och jag slipper jobba stängning på ICA. Det var en månads sedan jag var ledig på fredag kväll så det ska bli roligt att få gå på bio ikväll. Jag har dragit med mig Joel och vi ska gå och se på Bröllopsfotografen. Jag älskade filmen Smala Sussi och det är ju samma skådespelare med i Bröllopsfptpgrafen så mina fröväntiningar är höga nu.

Imorgon är jag bjuden på maskerad, vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till. Jag har inte tid att åka och köpa något nytt utan jag får ta något av det jag har hemma här är mina alternativ:


-Sailor
-Rastafari
-Tant
-Hemlig kostym
-Sjuksköterksa
-Hårdrockare

Hmm undra vad det kommer att bli, jag vet inte om jag ska ta med kläderna till jobbet och byta om där efter jag slutar haha, då kommer dem nog skartta gott åt mig iallafall ;)



Jag och Maria förra året på Marias maskerad :)





Sååå jävla läcker

Hej!

Är ni liksom jag helt såld på tv-siereier där dem visar Svensson drömmar och Svensson folk? Jag förstår inte hur vissa svenskars drömsemseter kan bestå av att åka finlandsfärjan eller åka till Ullared. Det är så sjukt hemskt tycker jag. Därför älskar jag serierna Färjan och Ullared, se hur folk gör bort sig och jag vet inte vad. På en dröm semester åker man till Syd Afrika, Australien, Karibien eller varför inte till Franska Rivieran? 

Jag tycker ivarje fall att det är sjukt underhållande att kolla in alla dessa bottar/svennar och vad dem gör med sina liv. Var det någon som såg Ullared i måndags? Det var iallfall med en kille som var super gay som verkade lite speciell om man säger så...

Kolla in själva:






Hahaha.. ja jag säger då det vilka stjärnor det finns. Kolla in denna videon jag hittade på Youtube med Mattias. Huuuur snyggt som helst eller vad säger ni? Mikaela ska vi spela in en egen video i helgen?!





Här är hans blogg : http://mattixstylingtheworld.blogg.se/

Studie

Hmm... jag har utfört en studie där jag har kommit fram till att när man är sjukt ( ont i benet kan ingå, inga studier har utförts på det området än) så är ben och Jerrys glass med cokie dough en mkt bra medicin, men den bästa är nog kanelgifflar.


yes!

Jag fick veta idag att dem vill att jag ska stanna en vecka till, kanske två om det behövs på Sigma! Då gör jag antagligen ett bra jobb :) Hiihi... är så glad.

Jag har dessvärre gått och blivit förkyld. Mycket segt och jag hoppas verkligen att det går över tills imogon. Jag hinner ju inte bli sjuk nu när jag får stanna i två veckor till.


Burger King lanserar Windows 7 Whopper

Här på Sigma får man lära sig ett och annat. Bland annat har jag fått höra om lanseringen av Windows 7 och att man på Burger King i Japan nu lanserat en ny hamburgare. Windows 7 Whopper som består av en hamburgare med 7 st köttbitar på. Mumms eller hur? Haha.

Lollo hur ska ni slå detta fenomen på McDonalds hade du tänkt?



Mmmm.... den ser sjukt äcklig ut!!




Undrar när dem ska lansera Windows 34?? Måste vi köpa sådanna hamburgare då??


Parnormal Activity på nattbion igår

I går kväll visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på att göra, så jag Joel, Okke och Mikaela bestämde oss för att gå på natt bio ochj se en skräckfilm, Parnormal activity. Jag kan säga att jag verkligen hatar att se skräck filmer på bio. Det blir så mycket läskigare när det är riktigt bra ljud och bild. Men jag blev övertalad till att gå och se denna skräckfilm. 
Jag tror detta var en förhandsvisning eftersom det var nattbio och Halloween och filmen har premiär i November. Filmen handlar om ett par som just har flyttat in i ett nytt hus. Tjejen har ett spöke eller något övernatruligt som följer efter henne och på nätterna händer det övernaturliga saker. Killen tycker detta är lite övernaturliga som händer är coolt och vill försöka få med det genom att filma deras sovrum på nätterna. Jag kan säga att han får med mycket sjukt övernaturliga händelser på sin videofilm.

Är ni lika modiga som jag? Vågar ni se filmen??

 

 


RSS 2.0