Intevjun gick bra

Ville bara meddela att min intervju igår gick bra och de fårgade mig om jag tom kunde börja jobba på måndag. Jag svarade ja, på det. Grejen är den bara att jag har kvar jobbtider på ICA nu så jag kommer jobba dubbelt i tre veckor framöver nu så ni kommer inte få se så mycket va mig.
Jag är sjukt nervös inför måndag nu! Det var jag när jag började på Sigma också, men det gick ju jätte bra och alla var jätte trevliga. Det kommer nog gå precis lika bra nu försöker jag intala mig. Det är ju alltid läskigt att börja på ett nytt jobb, även fast man tycker att det ska bli roligt. Jag hoppas verkligen att jag går bra ihop med dem som redan arbetar där.
Jag kan ju berätta att företaget heter REPAB AB och är ett företag som gjort ett fastighetssystem, och jag kommer vara trainee hos dem tom januari, vilket blir 9 månader.


Langar upp en bild på mig och Lollo, vi hade jätte kul i söndags!


Utrensat

Ut med det gamla och in med det nya! känns skönt. jag har ägnat två timmar åt att rensa min översta hylla i mitt skåp fullt med skit. Herre gud vad mycket skräp jag har hittat, mass hårklämmor och armband lsom jag använde på högstadiet, slängt. Lönespecifikationer ifrån 2007, sparat för säkerhetsskull. Pappren från fritidsresor där det står när vi skulle åka till Kreta, verkligen slängt! två timmar för det översta hyllplanet, det ger alltså 6 timmar kvar för resten av skiten jag har mitt skåp.jag tänkte va miljö vänlig så jag har sorterat mitt skräp med papper för sig och plast för sig. pust.


intervju idag igen

Nu börjar det pirra till lite i magen på mig. Jag ska nämligen iväg på en intervju till idag. Har kollat bussen nu och det tar en timme att komma dit, jag ska in någonstans i mörkaste Mölndal. Busstrafiken från Hovås till Mölndal är ju verkligen ingenting att ropa Hej för. Från Göteborg till Borås tar det en timme med buss. det är roligt när man får koma på intervju för då finns det ju någonting man har som intresserat föetaget. Men jag tycker alltid det känns så töntigt när man ska  "berätta tre bra egenskaper hos dig själv" ok, jag är glad, ambitiös och social. men vem säger inte det? Alla vill ju alltid framstå som så bra personer som möjligt. Hur väljer dem då vem dem vill ha för jobbet?

Nervöös iallafall

Inte riktigt klokt

Nej det är inte riktigt klokt hur långt jag har gått idag, 1.3 mil. 15.00 steg och två tim och tio minuter. Det kan inte vara nyttigt att gå så långt jämt, och tråkigt är det också. en timma kunde jag gå med på men nej, Mikaela och Lollo ville gå i två. mina fötter, som redan innan hade skavsår har nu minst tre skavsår på varje fot. tänk vad mycket annat skoj man kan gör i två timmar, exempelvis gymma. Det måste ju var mer effektivt än att gå en promenad, och roligare. Snälla övertala mig om varför det är så kul att gå? För jag förstår det inte. Finns ett jätte bra ord för att promenera som min pappas kusin i norrland använder, "Tomgå" gå utan någon mening med det, man ska ingen stans liksom.

RSS 2.0