En påminnelse att ta till vara på under det nya året.

 

Här är ett av min  fösta inlägg jag postade på min blogg, det är ifrån december förra året. Jag lägger ut det igen för att påminna mig och den som vill att 2010 är för kort för att kastas bort.

Här kommer ett litet visdomsord till er där ute. Ta vara på det ni har nu och skjut inte upp saker, tänk inte -nej det gör jag imorgon. då kan det vara försent. Jag vet du har hört det förut, med det svider så när man går miste om något som betyder mycket för en i onödan.

Vill du säga en person någonting men inte vet om du vågar? Säg det! Vad har du att förlora? vill du ställa en fråga du undrat över ett tag gör det, det värsta som händer är att du får ett Nej. Men heller det än att aldrig få veta.

Jag tror stark på "Friskt vågat hälften vunnet", som min vän Emilia sa till mig en gång. det har fastnat där. Vågar du ingenting kommer du heller inte vinna någonting utan du kommer stå kvar där du är idag ingenting kommer förändras. Så våga mer! ´Jag måste börja våga mer, egentligen är jag en riktig liten fegis. det är bara att stå på sig. Hur kul är det när jag sitter där och är gammal och ångrar chanserna jag inte tog för att jag inte vågade, eller sa vad jag tyckte?

Nu ska jag ut i världen och vinna lite tänkte jag.Jag har lärt mig att man måste ta tag i saker nu, annars händer det inget och man kan gå miste om de man har kärt.

kram :)Ny laptop

Mina första intryck av 2010 är hittills:  en mycket god kebabrulle, två jobbdagar på ICA,
och att jag konstant fryser. Härliga intryck måste jag säga :) Men det kommer flera.

Imorgon är jag ledig :) äntligen får jag sova ut efter nyår, jag jobbade nyårsdagen vilket va mycket segt sen fick jag äran att jobba ett tio timmars pass idag så imorgon vill jag sova ut. Jag hade även velat hittat den perfekta laptopen, jag har vatit på jakt nu i en månad men inte hittat den perfekta, dem bästa finns ju på internet och när jag hittar en bra vill jag hitta den i någon butik också så att jag kan klämma och känna på den, tycker jag att det är någonting att ha? 
Jag vill ha en dator som ligger mellan 11.6 och 13 tum. I butikerna har dem bara 15 och uppåt eller mini-datorer på 10 tum. Tråkigt.
Och nej jag vill inte ha en mac.

Hoppas jag hittar mig någonting bra nu iallafall, det blir lättare att hålla uppe bloggen och främst mer motiverande än att sitta framför familjedatorn på ett tråkigt kontor.

xoxo

RSS 2.0