Recention

Jag såg i GP att Sex and the city filmen bara fått 1 fyr. det måste seriöst vara någon gamal sur gubbe som sett filmen och rexenserat den, en gubbe som inte förstår sig varken romantik eller roliga skämt. Jag kan trösta alla er SATC älskare att filmen var bra! Den var roligare än den första men har kanske inte lika mycket handling.

Filmen får 4 av 5 toasters!
Sex And The City

Om en kvart ska jag gå ifrån jobbet och och limospårvagn till Bergakungen!! Det är dax för premiären av Sex And The City 2. Jag har sänkt mina förhoppningar om att filmen skulle vara bra eftersom det är en två. Tvåorna är aldrig lika bra som orginalfilmen, utan enligt mig är det bara ett sätt att tjäna mer pengar och lura folk att se dåliga filmer. förutom Terminator två, enligt joel. Men eftersom jag gilla SATC så hoppas jag verkligen att denna filmen är bra nu.
Vi är värsta tjejmaffian som ska se filmen, det är jag, Emilia, Mikaela, Ida, Angelica och hennes syrror och sist men inte minst Joel.

Idag jobbade jag lite tidigare än vanligt, nu när man kommit in i jobbet har man ju märkt att man kan flexa lite så jag kan gå en timma tidigar imorgon när min lilla, lilla syster Lollo blir 21! Stora damen nu!Här är jag och mina vänner som ska med på bion. Likheten är slående ;)By the way, Joel vill inte gå på satc, skulle bara kolla om ni reagerade ;)

23 år en rynka och 60 kilo tung

Ja så är det att bli gammal. I våras tänkte jag att det skulle bli tråkigt att inte få gå på student i år, men så glömde jag bort att jag faktiskt känner några som tar studenten i år, jag har iallafall fått tre stycken inbjudningar. Wiho! Sen kom jag att tänka på min systers student, det var för två år sedan, sen kom jag och tänka på min egen. Jag tog studenten 2005! Jag har gått och blivit gammal. Jag kom ihåg när jag började på universitetet ( jag började bara ett år efter studenten, och var bland dem yngsta i klassen) och mina klass kompisar satt och pratatde om att det var 5 år sedan dem tog studenten. då tänkte jag shit vad gamla dem är! Men jag har det nog bättre nu än när jag var 19, lite klokare, lite kurvigare, lite rynkigare, ivarje fall en, och mycket snyggare!!

Haha
Lägenhets jakt

Igår var jag och kollade på en jätte fin lägenhet, en bostadsrätt. Jag vill jätte gärna flytta och gärna till den lägenheten jag såg igår men jag är samtidigt livrädd för att at lån. jag har kollat för mycket på lyxfällan att jag nästan tror att jag ska hamna där så fort jag tar ett lån. jag har kollat på programmet i syfte att avskräcka mig själv från krediter, kreditkort, dåliga köp mm. Det har visat sig att det fungerar väldigt effektivt, lite för bra faktiskt.

den dagen jag bjuder på en lägenhet och får den till ett pris jag är nöjd med kommer jak känna mig som den lyckligaste på jorden. Det kommer kännas som när man tog studenten eller kanske mer som när man tog körkort, men jag kommer också bli nervös över att det står minus en miljon kr på kontot. Det är mindre kul. På ett sätt är det mer praktiskt med en hyresrätt och på ett annat sätt är det bättre, och klokare att skaffa sig en bostadsrätt. Det är lättare att få en bostadsrätt än en hyresrätt.

Här är min viktigt lista!

Läget, att man känner sig trygg occh inte blir överfallen
Fräscht badrum och helst bra kök, renovera är inte min grej
Hyran, helst inte för hög
Bra förening, utan några större lån
Att man trivs och får en bra magkänsla


Jag vill gärna bo i Linnéstaden


Nä men om man skulle ta och skärpa till sig lite

Jag håller faktist på att pilla lite med en ny design till bloggen men jag vet inte riktigt hur jag vill att det ska se ut. Sen har jag precis börjat använda photoshop så jag fattar ingenting, allt jag gör tar görlång tid och så blir det ganska fult också. Ingen bra start alls. Det är ju underbart gött väder ute nu, härligt att det snart är helg så att jag kan få gå hem snart :) Nu är jag trött på att jobba för denna veckan.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. hmm...

Men imorgon blir det PARTY! Angelica har ju fyllt år så nu ska vi fira henne på lördag. det kommer att bli grymt kul!    <------------------    Söta Angelica :)

RSS 2.0