Är det vår nu?

Nu är det vår! Idag satt jag ut på lunchen. Underbart.


Min soffa är äntligen här!

Ja då var min soffa här! Så som jag har längtat! Jag vet inte riktigt vart jag ska ha den. Jag har ju bara 3,8 m att utgåifrån men det är ändå ganska klurigt. kommer man in i rummet är det snyggast som den står längst åt höger men sitter man i den så blir tv:n inte rakt framifrån och det känns ju inte bra.
Nu har jag att fundera på. Jaust nu står soffan lite mer i mitten utav vardagsrummet för jag har fått en känsla av att jag inte vill ställa den intill väggen. Varför vet jag inte.

soffan blir kanon i alla fall. Jag tror att många av er förväntat sig en cool divan eller hörnsoffa men jag fastnade för en mer klassisk som håller fler år. Jag vill jätte gärna ha en vit soffa men vet att det kommer jag som alltid spiller inte att klara av så den blev lite sandvit. Sen tänkte jag att det kommer se jätte tråkigt ut med en sandvit soffa i min annars så vita lägenhet så det blev ett bredrandigt tyg.

Men det bästa utav allt är att den är superskön!


Lunch inlägg

Det gick förvånansvärt bra för mig att sitta i kassan i lördags det som känndes skumt var att alla PLU koder sitter i fingrarna, jag komme rinte ihåg dem i huvudet men när det flög förbi en palsternacka så kunde mina fingrar plukoden. Hel häftigt! Jag kan tänka mig att hopa in fler gånger, extrapengar ärju aldrig fel.

Jaha då var det måndag igen. Härligt för jag har inga problem med måndagar, tisdagar tycker jag däremot är sega men imorgon kommer min soffa så det har jag sett fram emot i ca 8 veckor så äntligen! det är nästan så att jag har glömt hur den ser ut. Hoppas verkligen den passar bar i mitt hem nu. När jag skaffade ett överkast och några prydnadskuddar höjde det mysfaktorn rejält och det kommer bli så bekvämt med en egen soffa! Vill ni mig något efter i morgon får ni dra mig ur soffan.

Om ni inte har märkt det så har jag fyllt på min ipod med lite nya låtar om ni vill lyssna! Helen musik såklart!

<-----------------------------music

BTW hittade Mikkis bilder från NK kvällen i torsdags.


Lördag!

Jaha, om 3 timmar sitter jag på mitt gamla jobb, på ICA och filurar. Det var nästan ett år sedan jag var där och jobbade sist. De ringde mig igår och frågade om jag kunde hoppa in och jobba 5 timmar. efter lite tanke verksamhet kom jag fram till att lite extra pengar sitter fint just nu och jag sa att jag kunde hoppa in.
På ett sätt känns det lite konstigt att komma tillbaka efter så länge dessutom har de hunnit byta kassa system så jag är nog inte lika snabb på knapparna osm jag var innan. Vissa PLU koder sitter kvar i alla fall, som banan 4011, godis 1361, och gul lök 4666.

Efter jobbet får jag byta om och åka iväg till Sofie som ska ha 20 års fest ikväll!Woho...

Nu har jag den svåra uppgiften att komma på vad jag ska göra för lunch, jag vet inte alls vad jag är sugen på men vill ha något som jag står mig på länge!

Ha de gött!

Vad hittar jag på en fredag kväll?

I kväll har jag vart med Julia och ätit ljuvlig indisk mat på Bombay palace vis Heden. Deras mat är verkligen sjukt god! Det var mycket trevligt att träffa Julia jag fick blanda annat höra hennes vanliga röst och hennes snabba fart på sitt prat men så fick jag även höra på hennes lugna lite mer mörka röst som hon övat in sig på. det lät jätte bra, ungefär som om man vred ner en speed knapp på henne :) det är hennes guide röst har vi kommit fram till. Vi hade i alla fall riktigt trevligt tills det var en tjej som sprang ut genom dörren och ställde sig och spydde utanför fönstret till vårt bord. Då var det dax att gå tyckte vi.

På hemvägen vart det ett stopp på Hemköp där jag hittade Sofie, Sara och helen ibland dricka hyllorna! Jätte roligt så jag handlade med dem. Nu vet jag vad det bjuds på imorgon kväll på Sofies fest men jag har lovat att inget avslöja!


NK kvällen igår!

Tack NK för en trevlig torsdagskväll!

För det första hade jag fattat det hela fel, det var en utställning av vintage kläder som de ställt ut på NK, inte en ny butik. Men dem var coola i alla fall.

Ja hur skall jag sammanfatta det hela, att gå på NK och titta på vackra kläder och dricka champagne kan ju aldrig slå fel. Vi fick mini cupcakes som var jätte goda, snittar och små färgglada kakor. Det måste vara en jätte bra affärsidé att bjuda in alla tjejer och damer i hela Göteborg, bjuda på vin och ha massa erbjudande.
Tänk er att kvinnor älskar shopping och champagne, tänker er då shoppinggalna fulla kvinnor. Köpspärren är helt borta. De måste ha sålt en hel del igår.
Jag och Mikkis strosade mest omkring och titttade på vackra kläder och allt folk, såg ut ett par jeans som jag skall testa någon dag då det är det lite färre människor där.
Efter en hel del tittande stötte jag på två kollegor ifrån jobbet som stod i sminkavdelningen och fnissade. De frågade varför jag inte hade hört när de ringde till mig för dem hade hamnat längst bak i kön till NK, dem hade hamnat nästan ända uppe vid Kopparmärra! Ni förstår alltså att det var mycket tjejer där igår.

Tylöhus hade en utlottning av en gratis helg på deras spa anläggning. Vi klockan 22 skulle de dela ut massa goodiebags och i en utav dem skulle denna weekend finnas. Jag och Mikkis tänkte attd et hade vart trevligt att vinna så lite innan 22 gick vi dit och då var det ganska lungt och ju närmare klockan kom 22 desto mer kvinnor. När de sedan började dela ut påsarna vart vi helt inklämnda då vi hamnat nästan längst fram och det kom en anstormning av kvinnor bakom oss.
Jag försökte bara komma därifrån för det var sjukt vad galna folk kan bli för gratis grejer. Alla tryckte på framåt medans vi ville gå utåt och det var som en brottningsmatch att komma fram. Tillslut lyckades vi komma ut ur klumpen av folk.
Mikkis hade på något vis lyckats att få en sådandär eftertraktad påse och vi tittade vad som fanns i den. Nej, inget pris. Men en hel del reklam och en liten massage olja. Vi gick därifårn så fick de andra fajtas best de ville.

Efter det kollade vi lite fina smycken och begav oss sedan hem igen.
Om man skulle ta och sparka igång bloggen igen?

Eller vad säger ni? Jag kan ju börja med att berätta att jag och Mikkis skall träffas för en Sushi hemma hos mig efter jobbet idag och sedan skall vi vidare till NK på någon nyöppning av en Vintage butik. det skall bli rolig. Jag har även 2 kollegor som skall dit så jag hoppas på att få träffa dem där.

Förhoppningsvis finns det inga lockande erbjudanden mm mnu när jag vill spara pengar. Några av mina arbetskollegor gissade snarare för hur mycket pengar jag skulle shoppa för än att jag skulle klara mig utan shopping. Jag tror på mig själv såklart!

Nä nu ser jag att klcokan närmar sig 13.00 och lunchen är slut för min del. Back to work!

För övrigt sitter jag och drömmer mig bort till varmare breddgrader då jag läste att Emilia skulle ner till Florida på lördag!


RSS 2.0