Neeeeej intet j*la askmoln nu!

Det är inte sant. Ska de verkligen vara ännu ett askmoln nu när jag ska ut och resa!! Jag har verkligen haft ont i magen för detta i två dagar nu efter att jag fick reda på att askmolnet verkar upprepa sig i år igen. Inte nu när jag skall resa om en vecka, snälla! Paris har vart det enda som jag har tänkt på sen i julas när jag och Joel bokade vår resa. Det är det jag har tänkt på under hela kalla mörka vintern! Jag vill ju resa nu så jag hoppas allt jag kan på att det försvinner nu! Jag kan inte ha sån här otur. Hur ofta kommer det ett vulkanutbrott som blåser in över Europa? Kommer detta bli standar för maj nu framöver. I nya almanackor kommer majmånadsbilden på vitsippor bytas ut mot ett vulkanutbrott på Island!


Jag längtar sönder nu!


Woho!

Nu sitter jag hemma i min soffa och lyssnar på musik och tvättar. Meningen var väll egentligen att jag skulle ut och springa men det började rengna och man behöver ju inte plåga sig med både springa och göra det i regnet så det till att tvätta istället. Det är riktigt lyxigt med egen tvättmaskin och torktummlare :)

Nu är det väll inte det som är det roligaste som har hänt denna helgen utan min bästa vän Emilia har förlovat isg med sin Fredrik! Helt fantastiskt roligt.
igår kväll när jag fick reda åp detta vart jag väldigt fundersam. Jag brukar bli det när det händer stora saker. Tänk att de har sin lyckligaste dag i hela livet! Och här sitter jag hemma i Joels soffa och ser på actionfilm med hans vänner och ser när människor dkjuts och det svätter massa blod. Att Mikaela är i stockholm med sin familj och hälsar på Klara. Att alla kan ha så mycket olika uppfattningar och upplevelser på samma stund. Det här låter as flummigt men jag tycker det ä ganska coolt.

Sedan en hälsning till Fredrik: Du vet att det är du som har satt ribban för hur ett riktigt frieri går till nu. På Hawaii, vid ett vattenfall och ner på knä. Alldeles rätt och modigt gjort!!!


Så här jobbar jag också i supporten ;)


Helen + gottegris = No more!

Jag satt just och tittade på Anna Skipper på tv:n och kände mig helt inspirerad. Jag kanske borde köra ett nyttighets race nu innan sommaren. Jag hittade en hemsida med Anna Skippers recept på och följer man dem och dessutom tränar ordentligt så borde det ju gå.
I programmet kör deltagarna stenhårt i 2 månader och väger in sig efter den tiden, förhoppningsvis fortsätter dem att följa sin nya livsstil. Jag är lite trött på min eftersom jag är en riktig gottegris och älskar läsk, sötsaker och popcorn. För att vänja sig av vid det hela är det väll bara att köra igång hoppas jag. Jag måste ju bestämma mig och skriver jag det här så att alla ser så kan jag ju inte ge upp heller.

Jag kommer nog inte förlora så mycket vikt eftersom jag inte är gör stor men det är inte riktigt meningen heller. jag vill bli av med mitt sötsug och formatera om min kropp. Jag kommer säkert att vara asgrining nu i början men det får gå.
God kväll

Nu har jag vart hos Angelica och födelsedagsfikat, det var mycket gott hon hade gjort en blåbärspaj! Mumms! Jag snodde även några av hennes bilder som jag tog när vi var i Halmsatd i våras. Här kommer en utav dem :)


Dax att fiiika!

Nä nu lämnar vi jobbet för idag och åker till Angelica för att fira hennes födelsedag och få bli bjuden på massa fika. Jag har inte med mig kamera annars hade jag tagit en vacker bild på den snart 24-åriga kvinnan!


Morgon fika inlägg

Jag måste bara visa er detta. Det är en film som handlar om en snigel med drömmar. Första gången jag såg Minuscule (vilket kommer från Frankrike)var när jag handlade med Joel på Coop i dvd sektionen och han fick stå och vänta på mig medan jag var tvungen att titta klar på filmen.


Fynd

Hittade förresten en bild jag målat när jag hade tråkigt för några år sedan. hittade bilden i en tidning och målade av den ca 3 ggr tror jag.


Måndag kväll

Jaha då var det måndag igen och länge sedan jag bloggade, kommer på massa att skriva men jag hinner aldrig sätta mig och skriva jag är alltid på väg någonstans känns det som. I dag har vart en sådan måndag där jag har vart sugen på allt! McDonalds, Pepsi max, sushi, godis, bulle, chokladboll m.m. Sjukt. Vad händer då jo jag har hängt med mikkis idag och vi har ätit Sushi och druckit Pepsi max. Jag råkade baka lite chokladbollar nu men det får jag träna bort imorgon så det jämnar nog ut sig ändå ;) Som ni ser orkade jag inte rulla så många chokladbollar, det blir så kletigt. Det blev lite Hagabollar istället, utan pärlsocker så de ser ganska nakna ut eller som stora köttbullar.


Run Helen run!

Nu är det bara 3,5 veckor kvar tills jag åker till älskade Paris! Jag längtar hur mycket som helst :)

Jaha idag har jag försökt att vara nyttig genom att springa med Joel i slottskogen. Det gick så bra i lördags så jag tänkte att jag kunde springa med honom idag. Det gick inte bra, för det första är springa verkligen sjukt tråkigt, för det andra har jag träningsverk i mina vader så de började verka direkt plus att dem var tunga som sten. För det tredje fick jag håll på högersida och sen i mitten av magen också (konstigt).
Det är färför jag inte gillar att springa. Detär riktigt tråkigt när man bara får ont. Spinning, boxning eller annan träning är däremot inga problem då kan jag ge allt även fast det är obekvämt. Jag tänker att jag i alla fall slipper springa när jag tränar på annat vis. Det är helt enkelt inte mig grej.

Riktigt peppande text när jag skall vara med på vårruset på måndag. Men jag hoppas att det går lika bra då som i lördags för då var det nästan lite overkommligt.


Hemma i Linné

Idag har jag haft en trevlig middag och hemmakväll med Mikkis och Angelica bestående av tacos, skvaller samt diskussioner om hur man tar fram den bästa dejting strategi. jag vet däremot inte ifall jag gav så mycket tips där eftersom jag alltid varit upptagen. (Jag är ju så underbar).
Sedan kom vi även på vad jag skulle ha på mina nedre hyllplan i mitt kök eftersom jag har så mycket plats i det. Bilden visar vad vi kom på och det är ju helt genialt och jätte vackert! mitt skohylle problem blev plötsligt inte så stort.
Nu har i alla fall Mikkis och Angelica gått så nu är jag själv, det bästa av allt är stt de lämnade en halv full Pepsi max flaska till mig :)

Jag bjuder även på en liten sneak peak på min lägenhet till er som ännu inte har vart här eller till er som inte sett den nu när den är klar.Dax för chill i soffan!

RSS 2.0