Drive me home

Idag är det amatörernas afton vilket innebär att det blir bio ikväll. Det blir filmen Drive och jag hoppas att den är bra. Den hade fått bra rating på IMDB (vilket är viktigt enligt pojkvännen). Någon som har sett den? Killen på bilden ser snygg ut i alla fall ;)


Julpyntat

Nu är det julpyntat på kontoret! Vi har bara en regel då det gäller julpynt här och det är att bidrar med gammalt fult julpynt som de tagit med hemifrån eller på annat sätt anförskaffat och så sätter man upp ALLT. Det är jätte juligt här inne nu och på måndag skall vi nog få en gran också.Bra jobbmusik!

Här kommer några riktigt bra houslåter att jobba till när mankänner sig trött. Själv står jag vid mitt skrivbord och smygdansar lite. Jag har ett sådant häftigt höj-och-sänkbart skrivbord. Dessa låtar fungerar även riktigt bra när man lagar housepaj (se tidigare inlägg).
Housepaj!

Här är resultatet av min housepaj! Det är alltså en paj som kommit till då jag dansat ihop den till det ljuva ljudet av riktigt bra house musik! Den är riktigt snygg enligt mig, hoppas den smakar lika gott.


Inga fler borrar tack!

I morse när jag åkte spårvagn till jobbet kom jag på mig själv att sitta och bedömma alla som satt runt omkring mig utifrån vad de hade på sina fötter. Eftersom jag tycker det är viktigt med snygga skor brukar jag kolla in vad folk har på sina fötter.
Imorse såg jag en man i ca 30 års åldern med fixat hår, så det har han nog viktigt att lägga tid på, på morgonen (alltså är han lite fåfäng). Han hade ett par moderna jeans, och en vanlig svart jacka och någon portfölj av något slag. Han jobbar nog som säljare på ett kontor var min gissning. Så tittar jag ner på hans fötter och ser att han har svarta fajke-skinn (plast) skor som skall vara i en lite finare modell med karborreband! Vem har det?
Jag hade aldrig köpt något av en säljare som inte kan/orkar knyta skorna.

Så det var morgonens äventyr till jobbet. Får se vad resten av dagen har att erbjuda.

De såg lite ut som denna fast med breda kaborrar.

Färgade linser

Hej,
Funderar på om jag skall köpa ett par nya färgade linser. Jag använde mig av det när jag var yngre och tyckte att blå ögon var det finaste som fanns och att jag med mina bruna ögon bara såg tråkig ut.Jag är lite nyfiken på att testa igen och såg att de har en kampanj på fargadelinser.com där de kostar 149.- vilket inte är så farligt. Jag brukade använda några som hette freshlook som var bra för oss med mörka ögon såg även att de har en ny sort som heter Expressions som skall vara ännu mer täckande. Skall man våga sig på det eller köra på det gamla säkra kortet? Vet inte om ni ser skillnaden på bilderna, men vad tycks?Jag tycker det känns som den första bilden känns mer naturlig. Nyfiken på linserna?
Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com


RSS 2.0