Vilken Porsche ska man ha?

I mitt förra grupparbete kom vi på att vi snart är fardig utbildade och snart kommer att börja tjäna pengar. Eftersom jag alltsom oftast är ensam tjeje i grupparbetena, då vi bara är 5 tjejer av 35 pers i klassen for diskussionen in på ämnet bilar, (inte ps3 spel för ovanlighetens skull) och vilken bil man skulle ha sen när man fått jobb och pengar.

Tydligen var det en Porsche som stog högst på listan. Porshe associerar jag med gubbar, eftrsom alla killars dröm är att få en fin bil någong gång i livet och oftast har dem inte råd förrän 50-årskrisen är framme och då köper hälften av alla gubbar en Porshe eller en HD. Eftersom jag är tjej skulle tydligen en Porshe Boxter passa bäst eftersom det är "tjejmodellen" (enligt Majk). Killarna ville helst ha Carreran, lite sportigare, men jag ser inte så stor skillnade på den och "tjejbilen".
 
            Boxter


    Carrea


Jag Googlade runt lite och hittade en annan modell som jag tyckte var helt perfekt för mig, trotts min gubb-bils stämpel. Denna är lite större, alltså man kan skjutsa omkring sina kompisar och få plats med saker i bilen. Om jag jämför med Boxter och Carrera så får ju inte golfklubborna plats någonstans, för vilken IT-chef spela inte golf? Köper man en av dessa bilarna räknar man inte med att lyckas. Eftersom jag är ute efter att bli bäst och vill vinna måste jag alltså ha en större bil. Så här är min Posrche, panamera. Den kan jag skjutsa Mikaela till gymmet med utan att hon behöver skämmas. Är den inte fin så säg?Uffa mig!

Ja de va dåligt att inte skrivit på mer än en vecka, uffa mig!
Jag satt o tänkte på att det är bara 2 kurser kvar sen är man färdig utbildad! Va gör man då, jo då måste ja skaffa jobb, lägenhet, börja prenumerera på GP och Dagens Industri. När man har jobb får man iallafall äta resturangmat till lunch och slippa gammal intorkad köttfärsås, tills man blir fet då, och måste börja banta.
Sen när man sparat in sina första slantar måste man amortera och starta en bröllopsfond om man en dag ska gifta sig. Nu för tiden kan man ju inte frlita sig på männen, att dem skulle ha pengar. Det får man fixar själv. Det är därför man går på Universitet för att säkra sin framtid. Speciellt då jag tydligen faller för killar med 7-4 jobb. När ja va liten kom jag på den smarta idén att gifta mig rikt, men jag tror inte riktigt det är så lätt.
Jag kan iallfall inhandla en hel del skor =)

Nu måste ja plugga lite så min framtid kommer ikapp mig och jag kan gå ur skolan.

En tisdagseftermiddag

Nu har jag just ätit av min världsberömt goda chillikorvstroganoff och jag är väldigt mätt, men det var väldigt gott. Igår läste jag en artikel för skolan, om web 2.0. det som förvånade mig var att jag låg i sängen och läste den, hela, och jag somnade inte. Det måste vart en bra artikel, nu har jag en till kvar som jag tänkte läsa nu, och jag hoppas att den också är lika intressant som den förra.

Joel vill att jag förljer med på en visning i eftermiddag, det är en lägenhet i Masthugget på 56 kvm, om ja inte misstar mig. Halv 6, men jag får skynda mig i så fall för jag ska ju träna med Mikaela i som kommer och hämtar mig halv 7.

Är det inte välldigt liten text på bloggen? Ja ska se om jag lyckas fixa till lite större för jag stör mej på att det ser så litet ut.

Klädpanik och uppdrag: Få sytrelseordförande på LF att blogga!

Inan jag åkte till Afrika tyckte jag att jag hade ett lager med vinterkläder som ja var nöjd över. När jag skulle packa sommarkläderna inför resan undrade jag vart alla dessa tagit vägen men efter lite grävande, eller mkt, fick jag fram en hög. Nu när jag har vart borta, använt sommarkläderna och kommit hem igen. Var tog mina vanlig kläder vägen?  Nu vill jag ju bara ha sommar igen, mina vinterkläder, vart dem nu är och vilka plagg de nu var ja tyckte va så fina är bara jätte tråkiga. Som tur är ska jag och Mikaela gå på stan och köpa ngt nytt att ha på oss på lördag kväll ialla fall. Då är det dax för utgång, vi ska visa Emilias kompisar från vaxjö hur man gör i göteborg.

Nu ska/har jag fått Styrelseordförande för Länsförsäkringar att börja blogga! Vem har kolla på vad styrelsegubbarna där man jobbar egentligen gör? Inte ens ett litet månadsbrev eller något får vi som jobbar på ICA.
Därför har jag och pappa kommit på den brillianta idén om att han ska börja blogga. Alla i organisationen kan då kolla vad som händer i styrelsen och komentera, mkt roligare och personligareän företagstidningar och månadsbrev!

Dagens citat:
"Jag vet vad jag flyr ifrån men inte vad jag söker efter"
Michel de Montaigne

Få gratis presentkort på kläder!

Har föresten hittat en rolig sida där man kan samla poäng och få ihop till presentkort i olika klädbutiker. Gå in och kolla, verkar lättförtjänt =)

Klicka på den gröna länken nedan.South Arfica

Ja nu är jag hemma igen. Min plan att skriva inlägg från andra sidan jorden gick inte som jag tänkt, alls. Man kan tydligen inte lite på Internet i Afrika inte ens på Hotellen. På ett sätt tycker jag att det har varit skönt eftersom jag behövde komma bort och va i fred och bara koppla av och ha roligt. Nu när jag kommit hem känns det inte som jag missat så mkt heller.
Förutom att:

- Ida och Filip ska flytta ihop! GRATTIS!!!! Får vi se hur de går med de rosa väggarna/gardinerna.
-Jag kommer inte ha ngr vänner vecka 7 då alla åker bort på olika ställen, sverige som alperna, och åker skidor.

Å känns skönt att jag är klar med min inlämning nu, har funderat mkt på den nu när jag var borta. Nu väntar jag på att umgås med Mikaela i eftermiddag och så får jag finbesök ikväll ;)

Dagens citat:

"Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening, kan du ta dig igenom både rädsla och utmaning och ta nästa steg" Arlene Blum

RSS 2.0