Grattis Syrran!

Nä nu tror jag att jag ska gå å väcka syrran så åker vi och handlar tidigt idag. Så kan jag koncentrera mig på att plugga sen resten av dagen. Vi hörs senare =)

After Work

Hej nu är jag precis hem kommen ifrån en tidig after work med tjejerna. Kan ju inte sitta inspärrad och plugga hela dagarna något liv får man ju unna sig. Det värsta var eftersom jag suttit inne heladagen och pluggat, att jag inte märkt hur varmt det var ute. Jag hade jeans och linne, och tygskor. samt en jeansjacka...men de har jag inte haft på mig på hela kvällen. Sjukt hälrigt väder :)


Nu ska jag ladda upp för 20 års fest imon! Min syrra fyllde 20 år :)

Här är dagens outfit, jeans från Zara, linne från Gina Tricot.


     

Här är även lite bilder ifrån After Worken på Berså och Vasastan.

            

Tips!

Är det dax för tredje gången gillt? Har hittat dessa skorna på en sida som heter Chapnlle, nu känner jag mig lite vemodig över om jag ska väga beställa igen, det har ju skitit sig 2 ggr. Men jag är inte den som ger upp. Det kanske blir tredje gången gillt!

Här är en bild iallafall vad tycker ni? Beställa va?

Kram


Jag går i deck, men jag går upp igen!

Man måste krascha ibland för att börja tänka igenom vad det är man gör. Man måste krascha för att kunna resa sig igen. Idag känns det bättre, jag kraschar ihop ibland, men det kan ändå vara posititv för idag har jag gett min fan på att jag ska klara allt! Jag har ju klarat tre år trotts att inget har vart så tufft som det vart nu är det ju bara att lägga gasen i botten och köra på. vilket jag iof har gjort hela tiden, men jag måste ju peppa mig för att orka lite till. Det känns som när man är ute och springer och jag ska orka lite till, bara denna 6 minuterslåten också sen får jag stanna. Nu har jag bara en vacka kvar, på tre år är det bara en 6 minuterlåt kvar och tänk på att denna sexminuterslåten är en sjukt grym "Helen-låt!"

*Mina vänner säger att det finns en viss Helen genre och Helen musik. haha.

Kram på er och ut och kämpa lite nu!

Snart bryter jag ihop.

För det första är jag sån all jag aldrig vill erkäna för någon när jag tycker någonting är jobbigt eller går dåligt.  Jag vill alltid vara bäst, men nu skiter jag i det. Jag vet att det inte är roligt att höra på någons problem men jag måste bara skriva av mig. Känns som om jag ska bryta ihopp när som helst. För det första har jag känt världens press på mig i och med kandidatuppsatsen, det är nog det viktigaste jag har gjort i mitt liv. Jag har verkligen gjort mitt bästa hela tiden vilket jag är stolt över, men jag har en konstant oro över att inte ha klarat denna kursen så jag måste skriva en ny kandidatuppsats närsta år samt att jag inte kommer få min examen. Jag trodde jag skulle känna mig lättad när uppsatsen var färdig och inne i går. Men det gjorde jag inte. Tvärtom nu sitter jag och kämpar med min tenta, som jag vet är den svåraste på hela utbildningen. Vilket jag också oroar mig jätte mycket för om jag kommer att klara eller ej.

När tentan gick i mars klarade jag den inte pga av många på jobbet var sjuka och jag dum och snäll som jag är hoppade in för att hjälpa. Men på mitt jobb känns det inte som om någon är tacksam när man hoppar in extra trotts att man har mycket att göra. Ibland känns det som om dem tar förgivet att man måste hoppa in. Denna veckan har jag fått sms/samtal varje dag om att jag ska hoppa in och jobba extra, vilket gör att jag får jätte dåligt samvete över att jag inte kan hjälpa till och det känns som om dem är sura på mig nu och tycker att jag aldrig ställer upp. Jag tror det är så att dem kollar på schemat och tänker, Helen jobbar bara en dag...då har hon inget att göra på hela veckan. Men tvärtom om jag bara jobbar en dag beror det på att jag har fullt upp. Verkligen!

Så just nu har jag panik över att inte ha klarat kandidatuppsatsen, tenta ångest för den svåra tentatn, och jag oroar mig för hur det ska gå på den, är rädd att mina jobbarkompisar är sura på mig och jag har dåligt samvete för jag inte hjälper till.

Dessutom har Joel vart sjuk nu i mer än en vecka, ont i magen, huvudverk och feber. Han har heller inte varit sig själv innan han blev sjuk så nu är jag orolig för honom och så vill jag ha tillbaka min gamla vanlia Joel som betyder så mycket för mig. Det är jätte jobbigt när någon man älskar inte mår bra. Då mår jag heller inte bra.

Så just nu känns det som om jag ska bryta ihopa när som helst. Känns som bara denna veckan försvinner kommer allt bli bra igen. Allt hänger på nästa vecka! Jag vill att Joel ska bli frisk tills vi åker till Barcelona för det är just det som fått mig att kämpa så mycket, att ha något att se fram emot...

Jag vill inte att ni ska tycka synd om mig, för synd om mig är det verkligen inte. Ett peppande ord hade hjälpt eller att jag bara har fått skriva av mig.

Klem!

Sjukt!

Nu kom pappa in för fem minutersedan och satte sig på min säng och sade. Helen jag har köpt en ny bil... vilket betyder att min älskade golf säljs. Det är egentligen mammas golf men det är bara jag som kör den. Så typ min bil. Det känns i hjärtat vilket det gör då man säljer sin första bil (sin första typ bil). Min älskade lilla recer golf. Det är grymt bra drag i den. en v6:a motor har den, jag övningkörde med min golf, jag kan bara köra bilar med trög koppling och 6 växlar, tänk om jag drar i backen på den nya bilen och tror att det är växel nr 6?!?! Det här känns lite mitt hjärta. Men jag har en vecka kvar med min bil =)Det rolia är att eftersom pappa köpt en ny bil och han alltid kör sin bmw och mamma sin audi kommer jag få ha den nya bilen :) :) jag vet att det är en svart Bmw iallafall.
Det här är en välldigt konstig känsla att vara ledsen, sakna något och vara jätte glad på samma gång. Den nya bilen drar iallafall hälften utav vad golfen drar vilket är bra och miljövänligt men även betyder att den inte kommer att vara lika rolig att köra...

Kram


Ingen bra dag igår

Det här mejlet fick jag igår. Jäte besviken, det är andra gångemn jag försöker betsälla ett par sådanna här skor utan att jag får dem, jag måste ha riktig sko-otur :(

Hejsan!


Skorna har inte släppt ännu som vår leverantör lovade p.g.a vissa anledningar, därför vi kan inte leverera ut dem. Förhoppningsvis kommer de släppa inom kort.


Mycket ledsen!


MVH,

Vivistyle.se

Igår var verkligen ingen kul dag, för det första gick pluggandet sådär. Men jag såg frm emot att få träffa Joel hela dagen och bara gick och längtade, vilket jag inte borde gjort får vi bråkade igår...eller det kanske mest var jag, han sa eller lyssnade ngt. Varför träffar jag bara killar som tycker det är svårt att visa att dem gillar mig? Jag tycker jag är grym. Jag är värld en kille som bryr sig. Det som var jobbigt igår var att det verkade som om han inte lyssnade på vad jag sa för han var helt tyst. Så jag vart så arg o ledsen så jag bara gick...och så kom han inte efter mig. Det är ju det värsta som finns. Då känns det verkligen inte som jag betydde något om han bara lät mig gå.
Efter detta såg jag även mejlet som jag klistrade in ovan...suck.

Hoppas idag blir bättre


hmmmm

Precis efter jag skrev det förra inlägget såg jag att jag hade fått detta meddelande på min mejl, betyder det att skorna är på väg eller att dem inte ens finns i lager. Svenska är värre formulerad än den jag skriver, men jag tror att företaget i grund och botten är japanskt, kanske det sitter någon liten japan och översätter allt på google translate??Måste mejla tillbaka och fråga.


Hej, Helen!

 

Vi ber ursäkt att dess skor har inte kommit ut som de lovade. (Förhoppningsvis de kommer inom kort)
Men vi har fått en liknande modell, du får gärna kollar på vår websidan (vivistyle.se).
 
Med Vänlig Hälsning,
 
Vivistyle.se

Mina skooooor...

Mina älskade skor som jag beställde för två veckor sedan borde komma imorgon, men jag har inte fått något meddelande ifrån posten att dem är här än. Är lite orolig över om dem ska ha kommit bort. Jag har ju som sagt inte betalt dem än men jag vill ju ha dem. Hoppas hoppas dem kommer imorgon. hade hoppast på att dem skulle komma idag som en färdig-med -kandidatuppsatsen-present!


Tenataplugg dag 3

Nu är jag redan trött på att plugga och det är fyra dagar kvar att plugga. Herregud! Jag vill bara ha sommarlov.  Sen ringde Mikaela till mig men jag hann inte svara vilket nog var tur för hon vill bara berätta att hon fått sommarlov nu. fusk.
Nu ska jaf snart äta lunch iallafall :) Delmål ett på dagen. Sen i eftermiddag måste jag köpa en prestent til Lollo som fylle rår imorgon. Sen åker jag nog hem och pluggar igen. Uff... Om jag inte hänger lite med Joel och sover hos honom. Men det känns ovärt för det är fotbollskväll ikväll så då har han inte tid att var amed mig ändå, då går det knappt att prata med människan, dessutom har jag fortfarande inte lärt mig reglerna. dåligt av mig.

kram på er och hoppas ni får en mer spännande dag än jag :)

Ny dartor

Nu när jag slutar skolan måste jag lämna tillbaka min älskade laptop, det finns allt lite hatkälek till dig min klumpiga, tunga och grå laptop.
Men vad ska jag köpa för en dator om jag nu ska ha en ny? En laptop är givet eftersom jag älskar att man kan bära med sig den överallt. Men ska jag ha en Mac? Har jag aldrig haft innan. Eller en vanlig med windows vista så jag lär mig det för en gångs skull. På min dator nu har jag Windows Professional, vilktet jag kan bra nu efter tre år. Om jag ska börja jobba ute i verkligheten sen kan det ju vara bar att lära sig word i Vista. men mac verkar lite fräckare, lite flashigare och lite renare.

hjälp mig med tips snälla! :)
 

En vecka kvar att kämpa

Hej Allihopa!
Nu slår lyckans små konppar ut i hela kroppen på mig. Mitt och Jonas examensarbete är äntligen färdigt. Vår handledare ska läsa igenom det och se om han hittar något vi får ändra på men inget större i så fall. Äntligen, jag trodde aldrig att jag skulle kunna göra en kandidatuppsats, hör ni ens hur svårt det låter och nu så har jag klarat det! Hoppas verkligen vi blir godkända på det också. Det ryktas om att våra lärare säger att hälften av alla i klassen kommer bli underkända pga att dem inte hunnit klart. Vilket dem baserar på statistik, men jag tycker det verkar gå bra för dem flesta i klassen.

Just nu borde jag vara lyckigast i välden och bara pusta ut, vilket jag egentligen gör, bara det att jag har en omtenta som är om en vecka. Så nu blir det till att råplugga hela veckan, känner verkligen inte för det. Men jag vill ju klara den tenatn sååå mycket. Ska bli skönt att få läsa ett annat ämne än kandidatuppsatsen iallafall :)

Kom igen Helen, kämpa på i en vecka till nu! Du klarar det!!!! Du är grym!!

Förresten här är länken till sidag där man samlar poäng för att få Gratis Kläder, man får 50 poäng när man registreras sig sen är det bara att samla på. Jag är med och det finns inget fuffens med sidan. Man kolar n lite hemsidor och får poäng för det typ. När man fått ihop ett visst antal poäng växlas dem in mot ett presentkort på Gina Tricot, Jc mfl. Så testa du med :)Exempel på hur man använder 13.37!!


13.37 och H4XX0rs

Okej mina klasskompisar som läser detta kommer kalla mig noob, ni andra kommer fundera över varför jag egentligen bryr mig. Men jag måste ju hänga med, som tjej i på IT univeristete måste man passa sig för vad man säger, för det mesta som jag säger lyckas killarna alltid förvränga och anspela det till sex. Dessutom måste jag hänga med för att ens förstå vad dem säger till varandra.
Idag har jag lärt mig vad 13.37 står för. Jag vet att det är en grej men inte riktigt vad. 13.37 står för Elit. Att man e grym på något. väldigt långsökt men siffrorna i den ordningen översätts med bokstäverna LEET, om man är nörd tycker man att siffrorna och bokstäverna liknar varandra. LEET låter som elit, alltså är 13.37 =  Elit.

jag har även fått lära mig ett grymt onödigt ord. Haxxor. Som man ska skriva så här: H4XX0r, jätte töntigt. Det var någonting med när man spelar CS, (ett datorspel som heter Counter Strike) och man är väldigt bra på att skjuta sönder väggar. En hacker vet ni var det är, någon som är duktig på att koda och kan ta sig in i olika system mm. Alltså är Hax (uttalas hack) någon som är väldigt bar på något, i detta fall göra sönder väggar...och xor...lades bara till för att det ska låta lite fräckare.

Om man är extremt grym så är man en Elit H4XX0r, och är man extremt nördig heter det 13.37 H4XX0r då??

Noob utgår jag ifrån att dem flesta vet vad det betyder vid det här lagret men om ni inte har koll på det är det någon som är en nybörjare eller som inte kan något. Då kan man i nördigt tal eller i vanlig IT-universitets anda använda sig av ordet noob till någon.

Haha kram

Aj aj

Å det höll just på att hända en hemsk sak i duschen. Jag stod och duschade, och skulle bleka håret med mitt silvershampoo (man måste ha det om man är rödhårig i grund och botten för att håret inte skulle bli gult) som man ska ha i håret i fem min. I min dusch har vi en takbubbla, så man kan se rätt upp i himlen.
Medan jag väntade dem 5 min så rakade jag min ben (oooo) och solen lös på mitt hår så både schampoo och hår torkade. Inte bra märkte jag när jag ställde mig och ducshade igen och hela håret var en stor hård trassel korv. Men tillslut efter nästan halva halv flaska lyckades jag få ut det. TUR! Men sedan fick jag stå och borsta håret ett bra tag.
Sensmoralen, ha aldrig i shampoo/inpackningar i håret när du rakar benen i duschen och solen lyser på ditt huvud.

:)

Biljarden

Biljarden var jätte rolig igår, för det gick bra för mig! För det andra var den väldigt rolig för att Mikaela satte rekord i att förlora och stöta stuttsiga bollar. Hon lyckades förlora 9 gånger och vinna en, trotts att vi bytte runt och spelade 2 mot en och bytte så att en annan fick vara själv nästa gång. Det roligaste var nog när Mikaela lyckades skjuta den vita bollen över den hon skulle träffa och den vita bollen for över biljardbodet och under en soffa. Haha. Kanada Klarar skulle försöka få fram bollen igen och låg på knä i sin korta kjol med rumpan i vädert, så vi skrattade alla tre. Synd att jag inte fick med allt på bild.

Idag blir det lite plugg, Joel har lovat att läsa igenom vår uppsats idag. stackarn. Den är på 40 sidor. Men ikväll ska jag försöka hitta på någonting tänkte jag :)

Kram på er =)

ett annat sätt..

Hittade en till video..Detta sättet verkar lite lättare. Måste nästan gå hem och prova efter skolan :)


Lär dig locka håret med plattången.

Jag vet inte om jag är den sista peroneni välden som inte förstått hur man lockar håret med plattång, men här hittade jag en video som visar hur man gör. Äntligen =)Biljard ikväll

Nu sitter vi i skolan och skriver det siste på Kandidatuppsatsen, så gött att det snart är klart och dax för inlämning.
Ser fram emot ikväll när jag Mikaela och Kanada Klara ska visa upp våra biljardskills, ska bli roligt :) Men vinet på Biljardpalatset är farligt för det var det vinet jag drack när jag var ute och inte kommer ihåg något, så idag ska jag ta det lungt och fint. Jag får supa ner dem andra för jag måste ju vinna ! Iblan kan jag faktiskt vara grym på biljar. Ca tre stötar per spel brukar bli bra, haha.
Så vi ses på biljarden ikväll!

Snart ska jag ringa och kolla hur Joel mår, han har vart sjuk sen i tisdags och nu börjar jag allt sakna honom. Den lille parveln.

Ha de gött =)

...egentligen är jag rödhårig

Kankse ska lägga till att på bilden innan där jag har brunt hår har jag blå linser, egentligen är jag brunöggd. Men det var en period jag fick för mig att jag passade bättrei blå ögon så jag körde med blå linser ganska ofta, till och med på jobbet (ica) ibland trotts att det är så torr luft där inne.

Här är en bild på mitt naturliga hår iallafall, va ett tag sen jag hade den färgde, denna bild är nog ifrån 06.


Brunett eller Blondin?

Va olika man se ut från år till år!! :)Shopping

Idag ska jag faktiskt åka in en sväng till stan och shoppa lite, det var flera veckor sedan jag var inne sist. Herre Gud, jag känner mig så gammal och tråkig nu när jag inser att jag inte vart där på sååå länge ;)
Ska kolla efter en 20-årspresent till min syster, en vit kajal och något fint linne kanske. Igår var jag ju och tränade. Det gick grymt bra! Tog 17 kilo på benen igår igen, nästa vecka borde jag klara 20. Bara jag får upp stången på axlarna!
Så nu har jag iallafall lyft vikter och är upptränad för fredagens biljard :)

Kram

GPS med Lillbabbs någon?

haha, jag och Lollo hörde just det roligaste på tvn. Det var reklam för någonting, minns inte riktigt vad och så fick man en presnt på köpet. Presenten bestod av en GPS....med Lillbabbs!! Hahah...
Ofta man bara måste ha en GPS med Lillbabbs som säger: Om fem hundra meter, sväng vänster. Men om ni vill ha en sså håll utkik på tv:n efter reklamen.
Snart ska jag gå iväg och pumpa min muskler. Skivstång blir det idag, med mamma, Mikaela och en jobbkompis. Ska bli kul!
Vad hittar ni på för roligt idag?

Kraam =)

Sol och fint väder = skit

Det här är första gången i mitt liv som soldyrkare och älkare av fint väder som jag blir besviken av det härliga vädert. Det lättare att plugga när det är kallt och regnar. Denna veckan ska jag fokusera på ex-jobbet och nästa vecka blir det tenta vecka. Bra planering :)
Denna veckan har jag tärningen imorgon att se fram emot, träffa Joel på onsdag och s åska jag spela biljard med Mikaela och Kanada-Klara på fredag. Är så skönt att ha saker inplanerade som man kan se fram emot när det är mycket att göra.

I brist på annat kommer en gammal härlig sommarbild den är nog från 2005 tom!


Plugg Söndag igen

Idag är det plugg söndag igen. Men nu är det bara två kämpar veckor kvar. Men examensarbetet ska in om en vecka. Det känns jätte läskigt tycker jag.

Jag tyckte att  melodifestivalen igår var bra! Många bra bidrag. Norges låt var mysig men det fanns bättre tyckte jag. Turkietslåt förstår jag inte varför den kom så bra till? Hon kunde ju inte ens sjunga! Men roligt att så många nordiska länder fick så bra poäng!

Förresten! Jag har beställt ett par skor som liknar mina älsklingar från Balmain som jag har beatällt nu. Dessutom för än mycket billigare peng än 3000:- Köpte dem på Vivistyle.se och så här ser dem ut!Lördag

Idag har jag jobbat hela dagn, eller ja till tre. Så halva iallafall. Nu sitter jag hemma hos Joel medan han och hans syster försöker sig på Chiken Tikka. Jag MÅSTE ju blogga, så jag sitter och tittar på istället :P typiskt mig.
Ikäll är det melodifestivalen och dax för Malena igen! Hoppas hoppas att det går bra för henne. Jag tror inte vi kommer på första plats men jag hoppas att det går bra ändå.

Heja Heja Sverige! :)


Fest för Klara idag!

Igår kom en av mina vänner hem ifrån Kanada och jag har inte sett henne på 8 månader, ikväll ska jag och några vänner ha fest för henne. Ska bli roligt att se henne! Mikaela kommer till min skola vid kl 2 så ska vi åka och handla och köpa lite alkohol tills kvällen. Det roliga var att vi skulle ha festen hos en vän, men det ändrade sig så Klara erbjöd sig att ha festen hemma hos henne. haha, inte som vi tänkte men det kommer bli bra ändå! Får se om det blir utgång eller mys med sunes sommar. Jag börjar jobba kl 8 på lördag morgon så då måste jag vara pigg...jobbigt.

Hoppas ni också får en bra helg! :)

Kram

Påminnelse!

Glöm inte att det är Mathew Williamson imorgon på HM så iväg och kriga med er! :)


Peppad!

Nu sitter jag och försöker tentaplugga med det är som en vän sa häromdagen, det är så mkt att göra så jag blir helt paralyserad, vart ska jag börja och hur, och vad ska jag läsa. Det är lättare att gå härifrån och göra något annat. men jag vet hur besivken jag bli om jag inte klarar tentan så jag måst måste måste försöka koncentrera mig nu.

Det känns inte bättre av at tvårt examensarbete ska vara inne om två veckor och våra intervjupersoner inte vill svara oss tydligen! Men nu är det inte långt kvar, Helen, kämpa! Det är som att orka dem där extra minuterna när man springer, att pressa sig själv lite till, och vad stolt man blir när man klarar det. Så är det nu också fast jag måste arbeta med hjärnan. Kom igen tre veckor orkar du!

Rosett

Jag har sett dena frisyr i tidningar mm, den är lite ful-snyggs ådär enligt mig, tror att dte är något man antingen passar i eller ser så ser man bara ut som Mimmi Pigg. Men här får ni iallafall lära er hur man gör. Filemn är på ching-chong, men man förstår endå, så hem och fixa till frippan idag!


La voix!

Sitter och tittar på kvalet till melodifestivalen, asså det är många bra bidrag, men jag ryser när Malena Enrman sjunger. Hoppas verkligen hon gå vidare! Annars blir jag lite ledsen i hjärtat. Jag blir så grymt patriotisk när det gäller tävlingar Sverige är med så som melodifestivalen, friidrott och till och med fotboll! Då är jag som fastklistrad!

Heja Malena!!!!Här är den!

Somnade igår när jag kom hem ifrån jobbet men här kommer bilden på min klänning! Känne rmig sjukt snygg i den ;)
Tog bilden med min gamla mobil, så den är inte jätte bra.


Hej

Idag i skolan fick vi strömavbrott, och då ladda mitt batteri i datorn ur, så det var inte så mycket att göra än att t a bussen hem och skriva här istället. Just det jag skulle ju lägga upp en bild på min nya klänning, fast det gör jag senare idag. Nu ska jag vara tråkig och plugga. Lollo sitter här brvid mig och har tråkigt, jag får hitta på något att göra åt henne!

Om två veckor ska examensarbetet vara klart! Shit, det är snart vilket både är stressigt och skönt, tänka när jag har det gjort! Underbart kommer det att vara!

Kram på er hörs senare idag =)

Hjälp...inte magtröjan!?

När jag loggade in på min blogg så jag att magtröjan tydligen är på väg tillbaka! Jag tycker verkligen inte att det är fint, och det är bara nänniskor med snygga magar som kan ha dem! I och för sig har jag en snygg mage ;) men det är inte ok...Känns välldigt fjortis på något sätt.
Men jag lovar... jag kommer säkert att använda det när det blir modernt iallafall och tycka att det är skit snyggt! Precis som vi i högstadiet lovade oss själva att aldrig använda raka och tajta jeans....nu går halva Sverige om kring i as tajta jenasleggnings. Jag har dock inga. Men i gymnasiet när tajta brallor kom lovade vi oss att aldrig ha utvsängda byxor igen.

En anna grej jag har svårt för är axelvaddar...är dem också på väg tillbaka nu? Markerade axlar läser man här och där i modetidningarna...fruktansvärt läskigt.... Vi får väll se hur det utvecklas.

Nu måste jag plugga, har en "telefnkatalog" på 700 sidor att plöja på tre veckor nu + examensarbetet!!!

Kram på er!


Cashflow low...

Som sagt när man pluggar får man inga pengar...om man inte tar lån då, så idag har jag finansierat mina studier med att jobba hela dagen. Nu är jag i Backatorp hemma hos Joel, det lär bli en lugn kväll eftersom jag för ovanligheterns skull ska försöka ängna mig åt att plugga imon och dessutom lyckas med detta. Vilket inte brukar hända. Helgen är helig och borde va pluggfri!
Hoppas ni får en mer spännande helg än jag, men nästa helg, ja då KÖR vi!!!

Kram

Bio idag

Hihi, jag är lite töntig men jag tycker att det är lite coolt att det radan har vart inne folk och läst MIN blogg nu, innan jag ens gått upp.
Jag är så sjukt inte-sugen på att plugga just nu. Kanske för att det är fredag? Jag vet inte. Det stör mig. Det tar alltid emot då man måste plugga på fredagar, lördagar och söndagar tycker jag. Men om jag inte gör det får jag så dåligt samvete och blir alldeles besviken på mig själv. Detta är ett vanligt gilemma för oss som pluggar, ni som pluggar vet!

Men jag har bio att se fram emot ikväll, min syster jag och min vän Mikaela ska gå på bio. Det är perfekt bio väder idag.
Imorse när jag gick utanför dörren och tog in posten kom jag på att det är ett typiskt skolavslutningsväder! sånt här väder var det alltid när man var liten och hade skolavslutning och hela Hovåsskolan klämnde in sig i vår gymnastiksal och svettades. Härliga minnen!

Just det jag vann en tävling igår. Från David Guetta "konserten", jag vann en t-shirt som det bara finns 50 st likadana av i hela världen. Som Guetta tagit fram... cooolt va? :p

Kam

Det är lite mysigt när det regnar

Regnit idag, lite mysigt. Ursh har gått och blivit förkyld. Sover dåligt så. Inatt sov jag över hos Joel, jag kämpade med att försöka andas hela natten, vaknade, somnade och vakande igen...och munnen var torr som en öken. Så på morgonkvisten frågade Joel om jag kanske vill ha lite nässpray?? Så har han gått och tjuvhållit på den hela natten. Killar... haha.

Igår var jag på mans-kväll. Fotboll, barca vs chealse, med typ 6 st killar, matchen vet jag inte riktigt hur den gick men min skvallertidning var bra! (ojoj, vet ju att min fotbollsproffs kusin läser bloggen, men fu Bodebeck, jag försökte i allafall!) Men det blir mindra intressant när man inte fösrtår, när varfö och hur det blir straff, offcide mm. Mål vet jag iallafall när det blir :D

Idag är det plugg som gäller, men det är bara att tänka på att jag snart åker till Barcelona, om en månad faktiskt. Då känns det lättare!

Kram!

Jag kollar in kokoskillen

HAhaha!!! Kolla in bilden, jag är tydligen kändis! Jonas hittade den bland sina killkompisar som tyckte att jag såg helt såld ut på kokoskillen.Jonas vän hittade den någonstans och tyckte jag såg så rolig ut att han ringade in mig utan att veta att det var jag. Hhaha så såg Jonas den bilden igår tror jag och han tyckte han kände igen den drägglande tjejen. Så utropade han: VA! men det är ju Helen. Hahaha!!

Jonas vän säger att han tackar mig för att jag är med på bilden för han tycker jag ser rolig ut. hahah.Presenten...

Jag har ju vart så grymt nyfiken på vad det är som Joel ska ge mig! I söndags fick jag presenten och det är en jättefin klänning osm jag har kollat in! Jag blev jätte överraskad och jätte glad! Ofta någon överraskar mig liksom!!
'

David Guetta @ Trädgårn


DAVID GUETTA and Kelly Rowland in Göteborg, SWEDEN!
Uploaded by johannaandersen

Guetta och KellyDenna låten spelade dem på trädgårn i lördags, den är bra, och den var 10 ggr bättre live!

Valborgshelgen

Denna helgen kan jag säga var mycket bättre än den förra och jag har fått så fina minnen i från denna helg. För det första känns det som det var sommar i Sverige för en helg, ett provsmak på hur resten av sommaren kommer att bli. Valborg var trevlig och chill med grillning och spel. Lugn, precis så där lagom.

Malins bröllop var fantastiskt fint! Malin och Johan såg så kära och lyckliga ut och jag hoppas dem kommer att fortsätta att vara det. Bröllopsfesten var rolig, Lollo fick i uppgift att vfilma alltihop... förutom en gång då hon va på toa, och någon undrade varför hon inte filmade ;)

Efter bröllopsfesten var det dax att bege sig till trädgårn, och jag måste lätta vart den mest uppklädda prsonen på hela trädgårn i mina bröllopskläder, en svarvit coktail klänning och högklackade skor. Jaja... det var sååå sjukt bra! Den gryma låten efter den andra! Helen musik hela tiden. GRYMT BRA!!! Nu längtar jag tills han kommer nästa år också. Klara ville gå förra året minns jag, nu missade hon det i år igen med bara några dagar... Snart är du hemma från Kandada iallafall! =)

Nu måste jag däremot pluga lite.

Kläm på er

Bröllop och Guetta!

ÅÅÅÅ! längtar tills imorgon, nu är klänning köpt så nu är jag lugn igen. Det blev en svart/vit... sex an the sity insprirerad klänning, bild kommer imogron :)
Så nu är jag redo för att gå på bröllop och sist med inte minst att gå på David Guetta! Bröllopsfesten är slut kl 2 men ingen märker nog om jag smiter vid 12. jag har fri biljetter så jag slipper ju den vanliga kön iallafall. Hippas den andra går fortare.

Nu ska jag snart iväg till stan och ät mat snart. Med tjocka släkten. Vad tror ni om lila skor och lila väska till en svrt/vit klänning???

Kram i solen

RSS 2.0